nunu90 Merhaba arkadaşlar, kısmetse doğumum Haziran ayının ilk haftası olacak. Ancak bebeğe kıyafet alırken çok kararsız kalıyorum. Uzun kollu mu alıyorsunuz? Kısa kollu mu? 0-3 ay mı yoksa yenidoğan mı? Tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim
Pureloveee nunu90 ben hepsinden alıyorum 2 tane 10lu,1 tane de 5li hastane çıkış hediye geldi bende 0-3 3-6 6-9 alıyorum zaten ilk doğduğu günler hastane çıkışlarını giydiririm daha sonra da 0-3 yada 3-6 lara geçerim muhtemelen allah izin verirse
Elifeminask nunu90 bende haziran ayinin ilk haftasi dogurcam kismetse. Bebekler biliyorsunuz hassaslar buna istinaden pamuklu uzun kol zibnlar aldm hva scak olsa ble o yeni dogdugu icin usur. Surekli iceride ve beden sicakligina alismis. Benm onerim kalin kislik degl penye uzunkol almnz.
Anneincili nunu90 benimde doğum aynı zaman. Muglada yasiyoruz. Cok fazla bisey almamayi planliyorum. 3 takim hastane cikisi alicam. İlk bir hafta onlari yikayarak giydirebiliriz bence. Sonrasinda isilik olmamasi icin ince giydirmem gerekebilir.
Anneincili nunu90 bence yaşadığınız ile gore karar verin..mesela ben sivasliyim. Sivasda dogum yapsaydm kesn uzun kollu takimlar alirdim. Ama Muğla'da hemen isilik oluyormus sicaktan. O yuzden ince tercih edicem
Edanurdg Bende istanbuldaym içine sıfır kol zıbın üstüne ince bi uzun kol ilk zamanlar için ideal diye düşünüyorum genelde bu şekilde giydirmemi önerdi çevremdeki yaz bebeği olan anneler
TAkilicci nunu90 bizde haziranın son haftası Antalya’da yaşıyoruz nisanda doğan arkadaşımın bebeği isilik olmuştu ben ne alayım pek bilmiyorum ama muhtemelen hergün banyo bol bol müslin