Tbgns Sezaryen den sonra gelip karına bastırıyorlar pis kan gitsin diye siz spinal oldunuz ya acısını çok hissettiniz mi hani zaten uyanık uyuşuk bir şekilde odaya geldiniz ya genel anestezide uyandığın gibi acı ağrı baslıyor
Cileginannesi Tbgns evet karnına bastırıyor agrı kesici ıgne yapıyor hıcbırını hissetmiyorsun. Son dayı cıkartıılar uyusuklugun gectgınde onda bile hıc acımadı. İnsanlar bayılıyor soyle acıdı boyle acıdı demeye. Dayanılmayacak Bı acı degıl hıcbıri.
Koalina Cileginannesi Öyle diyenlerde doğurmaktanda kendini alamıyor madem bu kadar kötü neden insanlar Doğum yapıyor
Cileginannesi Busem29 agrı kesici vuruluyor zaten ama agrı acı tabıkı de olmuyo diyemem. Sonucta kolay Bı sey degıl kesilip dıkılıypsun illaki oluyo ama gecıyo ilk 2 3 gun zor
Netdlxx Cileginannesi Kendi işimizi yapmaya ne zaman başlarız peki? Ben toparlana kadar annemlerde kalacağım ama onlara da çok gelen giden oluyor ev müsait değil bir an önce evime dönmek istiyorum. Ortalama ne zaman giderim evime
Limonlusu Cileginannesi salı günü zorunlu sezaryen olucam. Sonrasından korkuyorum. İlk ayağa kalkma nasıl? Spinal çok baş ağrısı yapıyor dediler oldu mu? Dikişler ne zaman alındı? Bebeğini ilk ne zaman nasıl emzirdin?
Cileginannesi Limonlusu agrını hissetmeye baslayınca guclu Bı agrı kesici yapılıyor ve ıyı oluyo. Bebegı ilk yarım saatte emzırıyosun. Dıkıs yok.
Cileginannesi Limonlusu bas agrısı oluyor ama gecıyo gublerce kalan Bı agrı degıl. Bı ameliyat gwcırıylsun bas agrısı da dıger agrı da normal
Koalina Cileginannesi Aynen bugün arkadaşımla durumumu paylaştım moralimi bozduğumla kaldım kendimi biliyorum doktorda söyledi yapamıcağımı ki benim vajinusmus hikayem var kimse istemez böyle olsun ama insanın elinde olmuyor bazı durumlar