Hatice-aydn 24+1 günlüğüz dünden bu yana hareketleri hiç hissetmiyorum 2 tane çikolata yedim sağ,sol, sırt üstü yattım ama yinede yok acile gitsemmi bilemedim bakarlar mı kontrollerim devlette oluyor
Leyla508 Hatice-aydn bende 20+5 bikaç gündür hareket hissetmiyorum zaten şimdiye kadar öyle net hissetmemiştim ama bazen karnımda gıdıklanma oluyor gibiydi. En sonki kontrolde doktor sırtı bize dönük dedi belki duruşundandır dıye düşünüyorum
Mervekr Hatice-aydn bu haftalar da düzenli bir hareket söz konusu olmuyor korkmayın bence bol su için ve sol tarafınıza uzanın belki o zamn hissedersiniz etkili oluyor 😇
Elif_buluy Hatice-aydn canim sakin korkma 28 haftaya kadar duzensiz olur uyuyordur belki bol su ic ve muz ye duz yat ayaklarini uzat gozlerini kapat elini karnina koy ve hissetmeye calis hemen pit pit yapar :)
mermeral Ben de o haftalarda bir iki gün hissetmiyordum sonra hissediyordum tekrardan. Telaşlanmayın. Bir problem olduğunu sanmıyorum stres etkiliyor rahat olun.
Hatice-aydn mermeral arslanmerve57 bugun haftasonu 😢 Mekamu Leyla508 bekleyeyim o zaman hepinize teşekkür ederim hissedemeyince telaş ediyor insan 2. Gebeliğim ama yinede acemilik oluyor
Hatice-aydn Mervekr çikolata yeyip uzandım ama bana mısın demedi ☺️ İçim ferahladı şükür şüphe düşmüştü
Hatice-aydn Anneoluyorum09 20. Haftalarda hissedersin canım onuda tam tekme şeklinde değilde karıncalanma gibi düşün 😊
Hatice-aydn Elif_buluy sağol canım ilk gebeliğimde pek bilgim yoktu bunda okudukça öğrendim ister istemez korku panik oluşuyor içime su serptiniz herkese teşekkür ederim 😘😘