baharcpt Kızlar daha önce kaç kere düşük yaptınız ve sizce neden düşük yaptınız. Tecrübelerinizi paylaşır mısınız. Yeni anne adaylarının bilgisi olsun.
Ozlemdmn baharcpt ben ilk gebeligim dusuk oldu simdi ikinciye hamileyim vitamin eksikligi oldugunu dusunuyorum doktor saglikli olmayan embriyoyu vucut kendi atar dedi ama ben hemen folik aside basladim ilk hemen arkasina hamile kaldim Allah ima cok sukur saglikliyiz ama folik asit ve vitaminler kesinlikle etkiledi canim
sinber baharcpt 2011 Li kızım var sorunsuz hamilelikti kasım 2018 8 hafta ve Eylül 2019 (ikiz) 11 hafta kalp durması sebebiyle kürtaj oldum pıhtılaşma çıktı ama ben nazar da olduğunu düşünüyorum hatta eminim ayrıca Demir eksikliği de var
gmzmg baharcpt bir kez düşük yaşadım erken hamilelik dönemi 5-6 haftalıkken. Kese vardı fakat sağlıklı değildi. Doktorum ilk gebeliklerde olabilir, normal dedi. Herhangi başka problem yoktu. 6 ay içinde tekrar hamile kaldım.
SedaveSusam baharcpt ilk bebeğimi 2018 martta 8 haftalıkken kalbi durduğu için kaybettim bebeğimin genetik bozukluğu olduğu için kalbi durdu şimdi ikinci bebeğime hamileyim 28. Haftaya giricez çok şükür rabbime tamamına erdirsin inşallah
Zuhraa Canım hamile kalmadan once kimsal bi gebelik yaşadım ben. Doktorum yumurtalıklarinda problem yok 1 ay korun bebek istiyorsan dedi korunmadim adet olduktan hemen 5 gun sonra hamile kaldım 14+2yim şuan. Allahim isteyen herkesin kucağını doldursun ❣
baharcpt sinber Peki bu pıhtılaşma sonradan olabilen bişeymi. Mesela hamile kalmadan önce test yaptım ben pıhtılaşma yoktu. Hamile kaldıktan sonra böyle bir durum olabiliyor mu ?
sinber baharcpt test yapıldıktan kısa süre sonra hamilelik olursa olmayabilir fakat yine de sık kontrolde fayda var bence çnk son zamanlarda çok kişide aniden oluyor ayrıca sadece hamileliği değil kişiyi de etkiliyor pıhtı atarak
Esraguvennn baharcpt bu pıhtılaşma düşük yaptıktan sonra anneye bebeğe yapılan testle anlaşılan bisey zaten 2 düşükten sonra genetik test yapmanızı öneriyorlar eğer varsa öyle bir durum hamile kalınca sulandırıcı kullanıyosun düşüklerin sebebini öğrenmek için testler yapılması lazım
Naciye1303 Bende eylül ayında 5 haftalıkken kendiliğinden düşük yaptım 1 ay bekledim o süreçte genetik test yaptırdık kan pıhtılaşması çıktı şimdi 17 haftalık hamileyim iğne ve coraspin kullanıyorum