Asya_19 Kızlar benim gibi 18. Haftasında olup dışardan bakıldığında hamile olduğu anlaşılmayan var mı. Sanki çok yemek yemişim de şişkinlik yapmış gibi çok az bi göbüş var oda beli olmuyo zaten 🤔🤭 sizinde öylemi.
Berivan21- @Asya_19 ben 31 haftalığım ama 1 kilo bile almadım ve hiç göbeğe dair bi belirtimde yok annemler bile sen bizi kandırıyosun hamile değilsin diyolar 😁
Aycalyaa 20 haftadan 25 haftadan sonra çıkar canım benim de oyle oldu birden çıktı ama ben 15 den fazla kilo aldim 🙈
Asya_19 Aycalyaa hareketler nasıl peki onu hissediyor musun. Ben 2 gündür ara ara hissetmeye başladımda sanırım 🤭🤗
Aycalyaa Asya_19 bugün 30 +5 olduk baya hareketliyiz artık gün içinde zaten 10 kez hissetmem lazım sayıyorum sürekli sola yatar yatmaz başlıyoruz oynamaya😊
Berivan21- @Asya_19 kişiden kişiye değişiyo aslında yediğimize içtiğimize de dikkat edersek bence çok kilo almayız diye düşünüyorum ve iç karnımız geniş demekki bebişler ordalar çıkmıyolar dışarıya 😁
Asya_19 Berivan21- aynen öyle katılıyorum valla. Ama bi noktadada insan azcık görse dıştan diyor 🤗🤗🤰🏻
Ecrinbzkrt Asya_19 18.haftadayım benımde göbegım pek yok ama ben 15.haftada az az hıssetmeye baslamıstım☺️
Berivan21- @Asya_19 evet hamile olduğunu göbekle anlıyo insan ve minibüslerde kimse yer vermiyo bana ya 😁
Momof2child Vallahi 17deyiz bizde cok sukur.bigun cikiyor bigun yok oluyor gobeym 16 haftada bellu etti kendni fakat arasira gidib geliyor 🥴🤣 Gobeym ciksn hareketlerni hissedym rahatlayayyimmm
Berivan21- @Asya_19 malesef ki öyle neyse bebeşlerimiz sağlıklı olsunda inşallah hayırlısıyla kuvağımıza alalım tek skntımız göneklerimizin çıkmaması olsun ☺️