civcivimmm Kızlar 9 haftalık hamileyim sol kasığımın 4 5 parmak kadar üstüne ağrı giriyo ara ara öyle dayanılmıcak bir ağrı değil ama ağrıyo sizce neden olabilir kötü bişey mi var sizde doktorumuda arayıp sorucam birazdan😔
Deletedmom137 civcivimmm rahim ve karın genişlediği için canım gaz da olabilir dinlenip bol su için şiddetli olursa bir doktora çıkın
Simgeeee civcivimmm rahmin büyüyor bebek yerini yapıyor ondandr canım ama sen yinede bi kan idrar tahlili ver bazen enfeksiyondanda olabiliyo. Hamilelikde böyle agrılar cok normal korkma 🙏
ozlemoz13 civcivimmm doktoruna sor öncelikle canım o en doğrusu şekilde yönlendirir seni ama benim de o haftalarda çok ciddi ağrılarım oluyordu özellikle sağ kasığımda ama hiçbir problem olmadı içini ferah tutmaya çalış ☺️
civcivimmm Deletedmom137 rahim ve karının genişlemesi için erken değil mi bu haftalarr acaba bilmiyorumda ben
civcivimmm Simgeeee evet ya kan veresim var aslında idrar tahliliyle ama 12.haftadan sonra genelde istiyolar ya ondan bekliyodum
Simgeeee civcivimmm hayır canım öyle sey mi olur her gittiğinde kan idrar yaptırmaları gerekiyor. 12. Haftayı beklemiyolar normalde
civcivimmm ozlemoz13 çok teşekkür ederimm canımm 🌺 bebeğin sağ taraftamıydo peki o yüzden mi orda ağrın oluyodu acaba
ozlemoz13 civcivimmm muhtemelen öyleydi çünkü hep sağ tarafımdan oluyordu ağrılarım, 13.haftaya geçince ağrılarım da geçti inşallah seninde en kısa zamanda geçer canım 🥰
civcivimmm Simgeeee sağlık ocağına gidip vericem artık pazartesi günü bütün herşeye detaylı bakmalarını istiycem
Simgeeee civcivimmm aynen canım özellikle ilk haftalar daha cok yapılıyor tahlil çünkü. Cok yorma kendini de dinlen bol bol