Kahvaltıyı kaçta ediyorsunuz anneler
Svgmomm bunu doktora sordum 😂 geç yatıp geç kalkıyorm dedim 1-2 yi buluyor kalkmam yatmadan yemek yersen bi şey olmaz dedi🥰
Svgmomm benım kız benden sonra kalkıyo 😂benkalktım esıme kahvaltı hazırladım evı topladım saat10u gecıyodu kızım kalktı ben onu beklıyorum yanı 😂🤣😂aman masaallah dıyım kızıma
günduz uyumuyo uyursa gece uyumuyo bende aynı uyursam gece sabahlıyorum tum duzen pert oluyo valla
Svgmomm smdi kalktim iste kahvaltidan😂😂
Svgmomm bizde 11 de kalktık 15 tatil olduğu için biraz miskinlik yapıyoruz saat 1 oldu eşim şimdi kalktı çayı koydu 1 buçuğu bulur bizimde kahvaltımız ama normalde sabah 8de yapıyoruz erken kalktığımız için mecburi yiyoruz midem bulanıyor çünkü:)
Svgmomm erken uyansam da bişey yiyemediğim için genelde 11-12 arası yiyorum. İlk aylar çok dikkatliydim gecikmiyodum hiç en azından erken vakit süt falan içiyodum ama son 2 aydır düzensizleştim. Şimdi son günlerimdeyim hiç bişey yiyesim yok 🤦🏻♀️
Bende 10 gibi yapabiliyorum . Birde çalıştığım için iş yerinde yapıyorum kahvaltımı sabah erken kalkmak artık zulüm gibi geliyor.Allahtan erken saatte gitmiyorum işe🤗
Hiç bir zaman ara öğün ana öğünlerimi düzenli alamadım . sabah eşim kahvaltı yapmadan çıkoyor o gittikten sonra uyuyorum 11 12 ye kadar kahvaltı yapıyorum . sonra akşama kadar pek bişey yiyemiyorum 4-5 gibi acıkıyorum meyve yiyorum bazen .bazen onu bile yemiyorum . sonra 6 gibi akşam yemeği . benim günüm böyle geçiyor . yatmadan yine acıkıyorum son günlerde . yemek yiyemiyorum atıştırmalık şeyler yiyorum . bebeğim çok şükür bundan etkilenmiyor hatta haftasına göre bir hafta 10 gün falan ilerde oluyor . sen açken o da aç olmuyor merak etme . o alması gereken herşeyi alıyor
Svgmomm aynen 😂
Svgmomm bugün kahvaltimiz saat 2 yi buldu canım. Haftaicide yine 11 i buluyor çoğu zaman