• Beslenme
  • Kahvaltıyı kaçta ediyorsunuz anneler

Mororkide evet çocukta olunca mecbur kalkılıyor ben çalışma hayatını bırakınca evde çok sıkıldığım için uyumak iyi geliyor 😅

Svgmomm 10 buçuk 11 gibi yapıyorum kahvalti. 2 saat sonrada biseyler atıştırıyorum meyvedir süttür falan. Ac kalmamaya çalışıyorum kan sekerim düşüyor

Svgmomm bunu doktora sordum 😂 geç yatıp geç kalkıyorm dedim 1-2 yi buluyor kalkmam yatmadan yemek yersen bi şey olmaz dedi🥰

Svgmomm benım kız benden sonra kalkıyo 😂benkalktım esıme kahvaltı hazırladım evı topladım saat10u gecıyodu kızım kalktı ben onu beklıyorum yanı 😂🤣😂aman masaallah dıyım kızıma
      günduz uyumuyo uyursa gece uyumuyo bende aynı uyursam gece sabahlıyorum tum duzen pert oluyo valla

Svgmomm bizde 11 de kalktık 15 tatil olduğu için biraz miskinlik yapıyoruz saat 1 oldu eşim şimdi kalktı çayı koydu 1 buçuğu bulur bizimde kahvaltımız ama normalde sabah 8de yapıyoruz erken kalktığımız için mecburi yiyoruz midem bulanıyor çünkü:)

Svgmomm erken uyansam da bişey yiyemediğim için genelde 11-12 arası yiyorum. İlk aylar çok dikkatliydim gecikmiyodum hiç en azından erken vakit süt falan içiyodum ama son 2 aydır düzensizleştim. Şimdi son günlerimdeyim hiç bişey yiyesim yok 🤦🏻‍♀️

Svgmomm Merhaba, haftaiçi 7.30-8 mutlaka ama ara öğünler devam ediyor, süt, meyve, kuru yemiş gibi... haftasonu 10.30-11 buluyor..

Bende 10 gibi yapabiliyorum . Birde çalıştığım için iş yerinde yapıyorum kahvaltımı sabah erken kalkmak artık zulüm gibi geliyor.Allahtan erken saatte gitmiyorum işe🤗

Hiç bir zaman ara öğün ana öğünlerimi düzenli alamadım . sabah eşim kahvaltı yapmadan çıkoyor o gittikten sonra uyuyorum 11 12 ye kadar kahvaltı yapıyorum . sonra akşama kadar pek bişey yiyemiyorum 4-5 gibi acıkıyorum meyve yiyorum bazen .bazen onu bile yemiyorum . sonra 6 gibi akşam yemeği . benim günüm böyle geçiyor . yatmadan yine acıkıyorum son günlerde . yemek yiyemiyorum atıştırmalık şeyler yiyorum . bebeğim çok şükür bundan etkilenmiyor hatta haftasına göre bir hafta 10 gün falan ilerde oluyor . sen açken o da aç olmuyor merak etme . o alması gereken herşeyi alıyor

Svgmomm

öğlen 1-2 🤷🏻‍♀️ 12-12bucuk gibide kalkıyorum.. Ama erken kalkıp yediğimde bebek bi hareketli oluyor.. Geçe kalınca kalhvaltı yapana kadar çok hafif hissediyorum

Svgmomm kalmaz canım senin depolarından beslenir bazen 8. 9 bazen 11. 12 gibi ne zaman uyanırsam o zaman yapıyorum

Svgmomm kaçta uyanırsam o zaman valla en erken 11 😄 hiç basım kalkmıyor 23+4 olduk ama hala sürekli uyku hali var 🤷‍♀️ Geceleri yatamıyorum sabah da kalkamıyorum 🤭😄

Svgmomm bugün kahvaltimiz saat 2 yi buldu canım. Haftaicide yine 11 i buluyor çoğu zaman