Duyguaydin81 11 haftalık hamileyim bugün kontrole gittim doktorum 2li testle ilgili bişey söylemedi sizce neden olabilir birdahaki kontrolüme 3-4 hafta sonra gitmeyi düşünüyorum
BusraGS Ben geçen hafta gittim 10+3 dedi haftaya tekrar gel 2li test yapalım dedi ptesi günü gidicem unutmuş olabilir mi acaba
BusraGS Duyguaydin81 düzenli gittiğin doktorunsa eğer ara bi sor bence 14. Haftadan sonra yapilmio diye biliyorum
Ruviiseem Duyguaydin81 13 haftadan sonra yapılmıyor diye biliyorum bende eğer doktorunuzla görüşüyorsanız bi konuşup hatırlatın bence
Ruviiseem Duyguaydin81 bende ikili testi yaptırdım zaten ultrasonla bakıyor sorun çıkarsa kan tahlili ve amniyosentez yapılıyormuş hamd olsun bizde sorun çıkmadı
BusraGS Duyguaydin81 2li nin sonucu iyi çıkarsa 3 lü ye gerek duymuyolar diye biliyorm hastaneyi arasan doktora bağlarlar bence denemekten zarar gelmez 😊
Ruviiseem BusraGS evet amniyosentezi hiç kimse önermiyor eğer sorun çıksaydı da diğer testleri yaptırmayı düşünmüyordum 🙈 her halükarda benim bebeklerim 👼🏻👼🏻 Rabbim hepsini korusun
Duyguaydin81 BusraGS ya birde şöyle bişey var detaylıda falan görünüyormuş bebeğin ense kalınlığı falan bunu ha şimdi öğrenmişim ha sonra sadece içimdeki merak gider yinede Rabbim sağlıklı versin ama down sendromlu olsa bile aldırmam kimisi o yüzden yaptırabiliyor
BusraGS Duyguaydin81 Detaylıda göründüğünü bilmiodum, bende kötü bişey olsa da aldırmam tabiki ama tüp bebek olunca eşim yaptıralım ne gerekiosa dedi yarın gitcem ben de 2li test için Rabbim evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah ☺