Merhaba arkadaşlar herkesin dediği gibi birgün doğum hikayemi yazabilecek miyim diye düşünürdüm hep. Allahıma sonsuz sınırsız şükürler olsun ki bebeğime kavuştum. Allah isteyen bekleyen herkese bu duyguyu nasip etsin. Gelelim doğum hikayeme. En başından beri hiç bir sorun yaşamaksınız sadece bulantılı ağrılı kolay bir gebelik geçirdim. Hep içimde erken doğum yapacağıma dair bir his vardı bu yüzden belkide hiç gelmek bilmiyor gibi geldi. 40+1 da son kontolüm vardı bir önceki gece sümüksü bir akıntım geldi bunun doğumla ilgisi olduğunu hissettim ama nişan kanlı olur diye bildiğim için pek önemsemedim. Sabah kontrole gittik çatı muaynesi sırasında doktoruma bu akıntıdan bahsettim ve bana sen bugün doğurursun dedi tabi ben şok. Hemen nst ye yolladı , nst de sancım azdı ve doğuma yeterli değildi doktorum bugün değil ama bu hafta sonu doğurursun dedi imkanın varsa hastaneye yakın bir yerde kal dedi ama ben evime gitmek istedim ve başladım gezmeye o akşam bir sonraki gün gezebildiğim kadar gezdim ve evimin son işlerini hallettim. Cumartesi akşam akıntılarım arttı ne olduğunu anlayamıyordum ama beni telaş yaptıran bir durumdu ama elden birşeyde gelmiyordu bende uyumayı tercih ettim. Gece 5 gibi bir sıcaklık hissettim ve hemen tuvalete gittim akıntım arttığı için yine akıntı sandım üstümü değiştim tekrar yattım ama aynı şey tekrar oldu derken sancılanmaya başladım eşimi uyandırdım duşumu aldım hazırlığımı yaptım eşimden kayınvalidemi çağırmasını istedim hemen geldi sağolsun anlattım ve doğum başlamış hemen çıkalım dedi annemi aradım uyandırdım onu aldık ve 7 gibi yola çıktık hemen hastanem evime 1 buçuk saat uzaklıktaydı. Hastaneye vardık hemen yatışım yapıldı. Çatı muaynesi oldum açıklık 1 cm kadardı ama bebeğim tuvaletini yapmıştı kalp atışlarını takip etmemiz gerekiyordu. Hastanede başladım sancımı çekmeye. En zoru sancı çekerken nst ye bağlı yatmak. Bi süre sonra tekrar ebe geldi ama açılmam hala 1 cm di ve bebeğim tuvaletini yaptığı için açılmamın hızlı olması gerekiyordu bu yüzden suni sancı başladık. Çok fazla sancı çekiyordum ama açılmam hiç artmıyordu saat 15.00 gibi bebeğimin kalp atışları yavaşlamaya başladı son bir muayne edelim dedi doktor ve açılmam 2 buçuktu ve bebek ilerisini kaldırmaz acil sezeryana alıyoruz dedi. Hemen hazırlığım yapıldı ve sezeryana alındım. 40+3 19.01.2020 15:38 de cennet kokulum geldi o sabah ultrasonra 2960 gr çıkmasına rağmen 3450 gr dünyaya geldi bebeğim. 10 saate yakın sancı çektim üzerine sezeryana gerçekten çok zordu ama bu duygu herşeye heeerşeye değer. Doktorum bu hafta sonu demişti ve o pazar geldi bebeğim. Kızım bugün 6 günlük ve yanımda melek gibi uyuyor. Ben dünyanın en şanslı insanı olduğumu düşünüyorum. İki kişi çıktığımız evimize 3 kişi döndük. Rabbime sonsuz sınırsız şükürler olsun isteyen herkese nasip olsun bekleyen herkeside Allah kavuştursun.