Neslihanosman Kızlar 37 haftalık oldum çatı ağrısı gitikce ağrıyor yürüyemiyorum sizde nasıl varmı benim gibi olan doktor ne dedi sizlere
Minikfasulyeveannesi Neslihanosman Bende 37+6yim 2 3 gündür aynı şekilde otururken sıkıntı yok yürürken ve yatakta dönerken çok ağrıyor 😕 kontrolümden önce yoktu soramadım ama çatı genişlemesi oluyordur normaldir diye düşünüyorum.. Bir de bizim bebek henüz dönmedi boşa genislemiyordur inşallah 😅
Bestte9989 Neslihanosman benimde aynı 38+0 olduk bugün dün kontrolüm vardı normal ayrılıyor çatı kemiklerin dedi
Nisannasell Neslihanosman bende 38+1oldum canm yanlızim sanıyordum bu ağrıyo yaşayan valla beni ağlatacak derecede çok ağrıyo otururken kalkarken yürürken yatakta dönemiyorum bile 😥😥
Neslihanosman Minikfasulyeveannesi inşallah döner rabbim kolaylık versin inşallah benim baş aşağı acaba rahimde açılma olmuşmu merak ediyorum
Minikfasulyeveannesi Neslihanosman Bence açılmadan kaynaklı değil de çatı genişlediği için oluyordur. Rabbim sağlıkla kavuştursun minnoslarımıza 💕
rumeyssa ben 30 haftayım ben de de var valla aynı derece de korkmalımıyım yani sizin ki 37 cok normal değil mi cocuk artık cıkmak istiyor sıkıldı :) :)
purplemallow28 rumeyssa bende 31 haftalığım hergün yaşıyorum bu çatı ağrısını bazen yürümek bile zorlaşıyor doktoruma en son kontrolumde sormuştum normal dedi çatı kemikleri doğuma hazırlık yapıyormuş
Neslihanosman hande123 rumeyssa Ayn ya vala bekliyorum artık olsun diyorum hayırlısıyla sizde öyle son haftalarda daha çok ağrıyor ya 🙈☺️☺️
Mervekr rumeyssa bende 32 haftayim uyurken daha sola bile dönmekte zorluk çekiyorum bilmiyorum normal mi sol bacagima da vuruyor agri belim de aynı şekilde bilmiyorum ne olacak 😓
rumeyssa purplemallow28 acılma falan olur diye korkuyorum ama karnınızda da kasılma var mı ara ara sertleşiyormu
Neslihanosman purplemallow28 vala bizim günümüz doldu artık 38 doğru gidiyor artık olsun diyorum ya 🙈🙈☺️☺️
purplemallow28 rumeyssa evet ara ara kasılmalarım oluyor bu seferki kontrolümde doktoruma sorucam inş
Bestte9989 Neslihanosman valla her an olabilir hazırlıklı ol dedi benimde aksi gibi hazırlığın bitemedi bı turlu😅
rumeyssa purplemallow28 ben kasılmaları sormuştum rahim kendisini doğuma hazırlıyor normal demişti ama catı ağrısıyla birleşince korktum erken daha diye
rumeyssa Mervekr ay iş yerinde bayadır oturuyordum demin ayağa kalktım wc ağrıya ağrıya gittim geldim :(((