HacerAycil 37+4 4 cm açıkla yatisım yapıldı ogleye kadar kızim kucagimda olacakmış. Suan suni sancı veriliyor . Hamilelerin duası çabuk kabul olurmuş . Dua istiyorum sizdenn ♥️🤲🤲🤲
SedaveSusam HacerAycil sağsalim gelsin bebeğin canım Tek nefeste kurtul inşallah 😊 ben de heycanlandım😂
Gulmartin HacerAycil Allah yardımcınız olsun tek nefeste kurtarsın sağ salim gelsin bebiş de inşallah 🙌🏻♥️
[silindi] HacerAycil Allah yar ve yardimcin olsun gülüm umarim saglicakla kucagina alirsin bizi haberdar etmeyi unutma❤️😍😊
Ynmb HacerAycil gözün aydın olsun Allah analı babalı büyütsün hayırlı ve sağlıklı evlat olsun inşallah
busraa_01 HacerAycil ayy canim gözün aydın Allahım analı babalı büyütsün inşAllahh:) Doğum hikayeni bekleriz artk sen nasılsın canm😊
HacerAycil Melekmom hersey okadar cabuk gelistiki 2 saat icinde 9 cm açıkla dogumhaneye girdim epidural sag olsun onun sayesinde hersey hafifledi .. Ama epiduralden once hastanenin koridorlarinı yıktım bagirmadık ebe birakmadim :))
HacerAycil busraa_01 evet en kısa sürede inşallah ..ben cok iyiyim mucizem yaninmda uyuyor ben onu izlemekten uykuya dalamıyorum :)