Simge_92 Kızlar merhaba 33 haftalık hamileyim sabah kalktığımda ellerim şiş gözlerim bütün gece ağlamış gibi kocaman oluyor. Bacaklarımdada ödem var zaten. Benim gibi olan var mı yada bi öneriniz olur mu
aslikls3 Simge_92 bende de oluyor klasik söylenen şeyler tuzlu yeme hamur işi yeme bol su iç ve yürüyüş egzersiz yap :)
Semafe Simge_92 bende sadece sabah uyanınca ellerim kaskatı oluyor hemen geçiyor 💁🏻♀️ Başka türlü de herhangi bi sorunum yok 32 haftalık oldum bu arada 🥳 Su çok tüketiyorum bak o nedenle ödem oluşmuyor tavsiyemdir🧚🏼♀️
GamzeTopcu Simge_92 karbonhidratı tamamen kesseniz çok iyilik yapmış olursunuz kendinize. Bende gebelik şekeri çıkınca diyetisyen karbonhidratı yasakladı ve ben doğuma kadar pirinç patates makarna beyaz ekmek tatlı yemedim. Ve hiç hiç ödemim olmadı kuş gibi hafiftim
Sevval Simge_92 yüksek tansiyonunuzda olabilir şişlik olması iyi değil ilk hamileliğimde acayip şişiyordum ödem demişti herkes ve doktorum ama yüksek tansiyon olduğu doğumda anlaşıldı. Şuan yine hamileyim ilaç kullanıyorum sizde dikkat edin 🌸
aslikls3 Simge_92 sabahları benim de ellerim çok fena oluyor kapatamıyorum açamıyorum telefonu tutamıyorum. Akşamları da ayaklarım fena şişmiş oluyor
defnemila Simge_92 24 haftalık olduk bende fark ettim ki tuzu biraz fazla kaçırınca sabah bir yerlerim şiş uyanıyorum. Dün gene biraz fazla kaçmış olacak ki ayaklarımın altı şiş şiş basamıyorum üstüne 😂
Nml06 Simge_92 Merhaba, uzanın, egzersiz yapın hamileler için, yürüyüş ve bol su arada da soda tüketin uzanırken ayak altına yastık koyun kısmen ödem oluşumunu azaltır, tuzlu tüketmemeye de Özen gösterin
Dondu_fdn Heryerim şiş ve parmaklarımı sabah açamıyorum gece ödem ağrılarım oluyor ayaklarımda ovuyorum bazen sıcak suya koyuyorum bazen de paket buzları ayağıma sarıyorum tuz falan filan diyorlar ödeme yatkın vücudun varsa oluyor tabiki tuzu kesmek önemli ama tam çare değil 33 haftalığım bende ayakta kaldığımda acayip şişiyorum ve ağrı çekiyorum 😢