Yoncaerim Mececinar ben hiç bir çözüm bulamadım instagramda bi sayfa var Rumeysa mancak bi sabun satıyor firmaları üretiyor daha doğrusu ordan aldım 2adet bebeksi sabun diye geçiyor bende bi arkadaş vasıtasıyla aldım bi buçuk aydır cildim suan iyi sivilceyi anında kurutuyor bi bakmanı öneririm
kirpikmeselesi Mececinar Canım ben her gün düzenli temizlemeye başladım hiç atlamadan sabah akşam neutrogena‘nın temizleyicisini kullanıyorum sivilcelerimi ciddi anlamda azalttı bence kullanılan ürün değilde sabah akşam temizlemek önemli
Ruviiseem Mececinar alnımda çok hafif çıktı ama sırtımdakiler yatamayacak kadar çoktu 20 gün önce folik asitten vitamin Demir ve omegaya geçtik hepsi söndü ama bi kaç yerimde et beni gibi çıktı onlar geçmedi 😒
Yoncaerim Hmsregmze gerçekten işe yarıyor bence dediğim kişiyi İnstagram hesabınız varsa bakın zaten storylerde herseyi anlatıyor sabun 4ay kadarda gidiyor hemen bitmiyor
Yoncaerim Hmsregmze 2tane aldım ben 200lira Kargo dahil canım ama bitanede alsan yeterli 4ay gidiyormuş hatta daha fazla hergğn gece yatmadan kullanıyorsun zaten işk yıkamada bile belli oluyor sivilceleri hemen söndürüyor ama tabi lekelerde işe yaraması için düzenli kullanım şart cildi çok kurutuyor güzelde bi nemlendirici sürersen hiçbişey olmaz
Yoncaerim Hmsregmze işe yaramaSa bu Arada para iadesi yapıyorlar ☺️ Cildinin fotosunu istiyorlar kullanmadan önceki devamlıda soruyorlar cildini nasıl oldu iyileşme varmı felan diye bakıyorlar 4ay sonunda bi düzelme yok para iadesi yapıyorlar canım
Nml06 Mececinar Merhaba, hamileliğimin başında çok çıkmıştı hatta ergen gibiydim 🤭😑😬 ama sonra azaldı ve kayboldu çok şükür, elleyince yayılıyor. Çay ağacı sabunuyla senelerdir yüzümü temizlerim, arada Gül suyu pamukla sürerim o kadar