Anne3434 3*gün önce gittim doktora 47e kadar çıktı sabit 30-47 arasında gidip geldi bugün karnımın altı ağrıdı ara ara sizde durumlar nasıl 2.sezeryanim olacak zaten ama acaba gününü beklenmeyecek mi kuzucum 🤷🏼♀️🙄
Koalina Anne3434 Bugün gittim minik minik ağrıların gözükmüş dedi sonra Bidaha çektirdim iyi dedi anlamadım 36+5 oldum
Cilek_kentli Anne3434 3 gün önce kontrolde 60 90 a kadar cıktı ama ben o anda hicbir ağrı falan hissetmedim 🤷♀️ 1 gün öncesi 1 saat aralıkla 2 defa adet ağrısı gibi bir ağrı ve belimden doğru geldi. Banyoya girdim ağrı geçti. Yalancı sancı dedim. Şu anda ağrım sancim var mı ayırt edemiyorum 🤦♀️
semiyec carsamba gunu gittigimde 55e kdr yukseldi en son ozaman 36+5 gunluktuk suan 37 oldk hala gelen giden yok
semiyec Anne3434 doktora gostermedim.canim yatis verecek diye 🙈 ama yakin artk dogumum bel ve kasik agrilarm oluyo
2202020 70 bile çıkıyo düzensiz Allahtan 35 haftadayım pzt gel bakar gün veririz dedi doktor 37 ye kadar dayansaydık 🤲
Anne3434 Adige09 100e kadar vuran düzenli sancılar olması gerekiyor cnm hep aynı seyirde 30_40_50 gibi hazırlık sancıları oluyor
2202020 Tam olarak sayısını bilmiyorum düzenli olması sıklığı süresi bebeğin kalp atım hızı hepsi genel değerlendiriliyor
Anne3434 Esmaemenova kasık ağrılarım oluyor karnım çok sık toplanıyor sertleşiyor arada belimden de ağrı vuruyor ama düzenli değil🤷🏼♀️
Esmaemenova Koalina sizinde belden sağ sol kalçaya vuran ağrilariniz varmi? Ayni haftadayiz da benim cok oldu bu hafta ozel bolgede baski bel kalça ağrisi ara ara adet sancisi gibi
Koalina Esmaemenova Yok sadece çok ayakta kalırsam bel ağrım oluyor kaşık ağrısı değilde genelde vajinal batmasını ve ağrısını çok yaşıyorum zaten normal doğurmak istemiyorum umarım ağrı sızı yaşamam sezeryan vaktine kadar 🤦🏻♀️
Cilek_kentli Anne3434 Zorunlu sezeryan olacağım için gün verdi sadece. Yine de alttan muayene etmesi gerekir miydi