Suheyla19A Esma___korpinar normalde içim marka aliyorum cok rahat icmesi ayranin koyusunu dusun ama bi kere bimden aldım hic guzel degildi o yuzden içim aliyorum surekli
Eymensmom35 31+2 öksürmekten kemiklerim ağrıyor onun dısında pek bi sıkıntımız yok yavas yavas agırlaşıyoruz tabi ama 🤷♀️
Suheyla19A Eymensmom35 ayy Allah korusun siyah turpu oyup çanak seklinde icine bal koy bi gece beklesin ertesi gun ondan suzulen suyu ic benim oyle hafiflemisti
spiker_anne Suheyla19A salon takımım var , yatak odası, bide bebek odası toplamda hepsi dahil evde 3 oda var işte, 2 oda + 1 salon bu kadar 😁😁😁
Suheyla19A spiker_anne haa benimde oyle canim 2 odam var bi salon ama odamin birinde kose takimi salonda oturma grubu var diger odam da yatak odasi😂
Suheyla19A Muhammedim0125 banada oyle geliyor ama cok sukur 30 olmusum bile yaa bu saatten sonrasi nasil gececek onu dusunuyorum😂
Suheyla19A Muhammedim0125 yaparsın canım benim en büyük kolayligim liste yapmam oldu listeye gore ne aldim ne almadim takip ettim
Canan9627 Suheyla19A 31 olduk bugün uyku ve ayagıma kramp girmesi dsında hiç bir sorunum yok ve daha hiç Birsey imiz hazr degl😟
Suheyla19A Canan9627 bir an once başlamalısın canim rahatsizliklarin artmadan ilerde daha zorlanirsn tai yardim eden birin varsa bisey diyemem de 😊