HappyMom Deprem ile ilgili paylaşımları tek bir post altında toplayalım. Bilgilendirici mesajları da bekliyoruz! Herkese büyük geçmiş olsun 🙏
nilinannesiii HappyMom #Elazığ ve yakından etkilenen diğer illerimizde yaşayan dostlarımıza geçmiş olsun rabbim daha beterinden korusun. Hayatını kaybedenlere Allahtan rahmet yakınlarına başsağlığı dilerim. 🥀
Buss14 Depremden dolayı kampanya başlatıldı deprem yazıp 2868 e gönderirsek Kızılay’a 10 TL bağışta bulunabiliyoruz bilginize.. Çok geçmiş olsun..
Fatmacbc1997 Çok geçmiş olsun rabbim beterinden korusun inşallah vefat edenlerin mekanı cennet olsun inşallah bu Son olur cunkü depremler yanlar Seller sıklaştı insanlarımızın akillanmasi lazım artık 😓😓😓
Mucize_istiyorum22 Adıyamanda hissedildi besik gibi sallandik allh yardimcimiz olsun vefat edenlere allh rahmet eylesin kalnlarada çok geçmiş olsun allh bi daha yasatmasin
Guleren Geçmiş olsun deprem çantalarını ve hamilelerin ekstra dikkat etmesi gereken şeyleri(ilaç,şeker hastaları için insülin vs.)ihmal etmeyin arkadaşlar.Deprem değil ihmaller öldürüyor.Rabbim yardımcımız olsun..
Asaltntyr Herkese geçmiş olsun Allah beterinden korusun. Bugün anladım ki deprem anında en önemli şey soğukkanlı kalabilmek bir de binaların sağlam olması var tabi. “Deprem değil ihmal öldürür” çok doğru bir cümle. Bu geceyi sokakta geçirecek herkesin yardımcısı olsun rabbim. 🤲🏻
Nursonunbu Ben 14. Katta oturuyorum aşırı sallandık ve bitmiyordu Allah beterinden esirgesin lütfen dua edin hamilelerin duası kabul olur.
Minikkuzuma Nursonunbu ah ne kadar zor bende 11. Kattayım aklıma neler geliyo çok korkuyorum biley olsa kaçamamda diyorum hatta en kısa zamanda taşınmak istiyorum yüksek katta oturmanın dezavantajı Allahım korusun