zelis63 nilinannesiii rahat ol canm yarın 31 oluyorum kendimi hala pek hamile gibi hissetmiyorum göbegim bile az çıktı 😅
Masal10 nilinannesiii merhaba canım, bende aynı düşüncedeyim...Nasip olursa yarın 6.haftama giriyorum ama hiç hamile değil gibiyim, sadece iştahım çok
nilinannesiii Masal10 benimde biraz açık gibi hamileyim diye birşeyden mahrum kalmıyayım yiyeyim diyorum😂
SumeyyeAhmet nilinannesiii canım ben 30 haftalığım daha hiç belirtim olmadı hatta hareket etmese anlamıyorum bile o derece herkesin belirtisi aşermesi aynı olmuyor genel olarak anne nasıl gebelik geçirmişse kızı da öyle geçiriyor 😊
MiraysMom Canım 8 haftalık olana kadar tek bir belirtim bile yoktu hatta ben hamile değilim diye korkuyordum 8 haftadan sonra bir başladı tam başladı 😢
minicikbirmucize nilinannesiii benim 6. haftada mide bulantım halsizlik başlamıştı 12. haftaya kadar sürdü aşerme hemen olmuyor ben 20. haftadayım 14. haftada başladı aşerme mide bulantım geçti öyle başladı yani inşallah başlamaz dua etde böyle gitsin çok kötü hiçbirşey yiyememek 🙈
nilinannesiii minicikbirmucize inşallah canım benim rabbim sağlıklı hamilelik nasip etsin hepimize🤲🏻🤰🏻
zelis63 nilinannesiii bende bir ara çok yemeye başladım haftada 1 kilo alıyordum şimdi durdu kilom aynı 2 haftadır çok yürüyüş yapıyorm ilk zamanlar ihmal ettim ondan çok kilo aldım fırsat oldukca yürü