nilinannesiii hatta eşim bile sen niye aşermiyosun kusmuyorsun anlamdım ben diyor 😂 inşallah önümüzdeki hafta keseyi göreceğiz iki hafta sonrada kalp atışı 🤲🏻🌸
Eda_zafer_1 nilinannesiii bende 6.haftadan sonra başladı miğde bulantısı halsizlik sürekli uyku isteği.
3461 nilinannesiii Bende öyle dusunuyodum hamile degılım galıba allah allah diyip😂ne zaman keseyi gordum o zaman tamam dedım bende haftaya gıdıcem kalp atısı ıcın ınsallah🙈🙏🏻
Eda_zafer_1 nilinannesiii bence olması daha iyi bebek gelişimi için ama bizler için biraz sıkıntılı sevdiğin yemeklerden bile tiksinebiliyorsun yemek yapmak istemıyorsun sabahları çok kötü oluyor insan😒
nilinannesiii Manyakcadl ya özenmiyorum eşim çok heyecanlı aşermemi istiyor belirtiler yaşamıyorum ya hamile değilim gibi 😂😂
Larazara Daha dur bakalım 😄 en güzel günlerin keyfini çıkar ilerleyen zamanlarda bebiş sana hamileliğini bol bol hatırlatacak ☺️☺️
Neslihanunel nilinannesiii bende 7 haftalığım aşermiyorum ama gördüğüm her şeyi canım istiyo 😂 bu aralar çiğköfteye taktım ama sonu kötü 😂😂
nilinannesiii 3461 ay haberlerini bekliyorum canım rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah hepimize ♥️🙏🏻
nilinannesiii Eda_zafer_1 ben şuan çok şükür rahatım ama uyku yaptı bana biraz sabah kalkmak istemiyorum ☺️😊
Damla123- nilinannesiii canım son iyi günlerin tadını çıkar 😂 bende de 6. Haftada başladı hafif hafif gözünü sevdiğim 7 de bir geldi maşallah şelaleeeee 😂 19. Haftada yeni geçti bir haftadır elhamdulillah rahatım. Bulantı var ama kusma yok ve tiksinme var kötü şekilde
nilinannesiii Damla123- aaay canım yaaa rabbim yardımcın olsun inşallah 🤲🏻 benim de böyle devam etsin o zaman yorumları okuyunca 💁🏻♀️☺️
Larazara nilinannesiii aminnn canım eabbim hepimize evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip Etsin inşallah
Cicilibicili nilinannesiii ben de 5+4 canım. Baya ben de belirtisiz takılma keyfisi 😂 normalde olmaması istenir bulantı vs. Ben de ay acaba niye olmuyo bi gariplik mi var acaba diyen takıklardanım ☺️
nilinannesiii Cicilibicili bende aynı şekilde bazen kendi kendimin midemi bulandırıyorum sonra diyorum nilay kendine gel 😂😂
seda1anne nilinannesiii inşallah bulantın falan olmaz 🙅🏼♀️ çok kötü bi durum insanı hayattan bezdiriyor ☹️
Neslihanunel nilinannesiii yaaa bende aynı şuan yataktayım hala kalkamadım bi kalksak bitecek de 😂 her gün fix 12den aşağı kalkamıyorum nolucak bu halimiz 🙊