Bktb Aysn__ canım ben iki tane küçük valiz yaptım. Biri bebeğin birisi benim. Sırt çantası da aldım ama sığmadı ona malesef.
Kbrbydk Aysn__ bende iki tane el çantası gibi olanlardan yaptım. Biri bana biri bebeğe 😍 hem kolay olur eşyaları bulmak diye düşündüm.
gamze81 Aysn__ evet orta boy valiz ve anakucağı ile birlikte alınan bebek çantası valize kendi eşyam bebek çantasına bebeğin eşyası
Selinsu Aysn__ bide devlette yapicam dogumu süsleme seyleri falan yok daha. Düşün yani ne buldumsa yedekleriyle doldurdum😄😄
Sevim_13 Aysn__ ben bi tane bebek çantasına benim doğumda giyiceklerim var bebeğimin hastane cıkışı birde yedek takım var teeliklerim var bebeğe bez var ince battaniye var hastane cıkışı setinden birde başka çanta yaptım onada ikimiz için yedekleri kpydum kalın battaniye birde ondan biraz ince battaniye koydum ve lohusa terliğim çoraplarım hasta bezim iç çmaşırım havlu tülbent kağıt peçete ıslak mendil falan aklıma geleni kpyuyorum
Nml06 Aysn__ Merhaba, direkt orta boy tekerlekli bavula yerleştirdim içineler ayırdım. Bana ait olanlar, genel kullanacağımız eşyalar, bebek için ebeye verilecekler, hastane çıkışları gibi