Duygu20 Kizlar gebelik kesesi gec gorulen var mi bilgi verir misiz doktora sali gittim degerim 785 ti simdi 1400 oldu ama kese goremedi haftaya persembe dogumhanede detayli ultrasonla bakacağım dedi
Esratayes Duygu20 ben 4 haftalıkken gitmiştim benimki de görülmedi son adet tarihine göre 5 hafta oldu yine görünmedi 6 haftalık olarak gittik ultrasonda göründü ama 5 haftalık olarak göründü. Sizin şuan kaç haftalık son adet tarhine göre?
Narcicegi Duygu20 Duygu20 beta hcg 1500 ün altında görünmüyor genelde. Bundan birkaç gün sonra muhtemelen görünür canını sıkma. Benim de 1200 lerde görünmemişti.
Esratayes Duygu20 aynen canım geç döllenme olmuştur zaten doktorlar yumurtlama tarihini bilmedikleri için son adet tarihinden hesaplıyorlar o yüzden endişe etme ben çok endişe etmiştim şükür bi durum olmadı seninki de haftaya görülür
Selinergezer Benim tam 5+1 de kese göründü hatta içinde mimickte olsa bebişide gördük 6. Haftada da gel kalp atışına bir bakalım dedi
Selinergezer Duygu20 evet geç döllenme diyorlar böyle bir durum olduğunda genelde 1 hafta sonra bir daha git bence doktora
Duygu20 Selinergezer Selinergezer gidecegim zaten doktor gel dedi 1 hafta sonra dogumhanede bakalm dedi