Merveinci Sevgili anneler anne adaylari suan napcami bilemedm sabaha kan vericm ama heyecandan duramiyorm.cok merak ediyorm adetime 8 gun var bugun dayanamadm test yaptm pek iyi bi marka dglmis ama yinede denedm misafrmde vardi acil hemwn yaptm cok bekleyemedm misafrler gidince baktm biraz silikti net bakinca goruyorm bu normal mi veyaa erkenn oldugu icinmi kanda cikarmi kan versem.lutfn yardmci olun korkumda var ya degilsem diye cok buyuk hayal kirikligi yaa hayirlisi olsn hepimiz icn
Mervedicle Merveinci canım yarım saat sonra ki testte çıkan sonuç geçersiz diye biliyorum 10 dk içinde çıkan daha nettir umarım rabbim gönlüne göre verir dualarım tüm isteyen ve dileyenlerle 🙏❤️
Tugce1803 Merveinci Kanda çıkmaz ikincisi bekleyen her testte çıkıyor o çizgiler. Adetinize 5 gün kala erken gebelik yapın
Aysegulum27_ Merveinci çok erken yapmışsın .ayrıca bekleyen testler kesin sonuç vermez adete iki gün kala yap ve kan ver çıkar kesin inşallah.güzel haberlerini bekliyorız🙏
zelis63 Merveinci bence acele etme daha adetinde gecmemiş kandada çıkmayabilir adetten sonra denemeliisn kan testide öyle
Merveinci Mervedicle iste sorunda orda bn hic bakamadm bes on dk bekleyemedm misafrlerm vardi ayip olur diye ciktm sonra bakmaya onlr gidince gittm sabirsizdm hemen yaptm o an 🥰
Merveinci A_C_04 yarin vericm bakalm insAllah hissettim dogrudur 🤲 silik cikmasini anlamdm.netde buharlasmadan da olur gibi seyler okudm
Merveinci Tugce1803 bi kizim var smdi onuda 10 gun kala ogrendm sok olmustm ona dayanarak yaptm o yuzden kan vermeyi dusunuyorm hissediyorm gibi
Merveinci zelis63 bi kizim var onu adetime 10 gun kala kanda ogrendm sok olmustm o yuzden yaptm testi
Tugce1803 Merveinci her gebelik bir değildir ama ilk bebeğiniz erken döllenmiş ama bunda da öyle olacak diye birşey yok.Hayırlısı olsun🌸
zelis63 Merveinci yapmak istersen sen bilirsin canm hakkında hayırlısı olsun o zaman bari pazartesiyi bekle yap
SvmSu Merhaba, erken gebelik testi bile 6 gün kalaya kadar etkili, evde gebelik testi yaptırmak istiyorsanız 2-3 gün daha beklerseniz daha iyi sonuç alırsınız.
Merveinci SvmSu cok tsk ederm bn yinede kan vericm esim hafta ici evde olmuyor hastane uzak cikmazsa da adetim gecikince test yaprm🤲♥️ SvmSu
Merveinci Tugce1803 aynen cnm belki bu da oyle olmustur dusuncesiyle scele ediyorm olmazsada beklicm artk