rumeysakara12 hanımlar hamilelikte yürüyüş yapma şansı olmayanlar için yiyip oturduktan sonra bebeğe zararı var mıdır bir kaç kişi bana yemekten sonra oturursan bebeğe yediklerinden gitmez yer yürüyüş yaparsan bebek daha çok kilo alır dendi acaaba doğruluk payı var mıdır 😏
Bugleminannesi rumeysakara12 ne alaka canım . Ben yemek yiyip yatıyorum 23 haftaligim bebeğimin kilosu herşeyi çok iyi maşallah .
Misssimsek rumeysakara12 yok canım hiç sanmıyorum öyle bişey olacağını. Bazısı 9 ay yatmak zorunda kalıyor onların bebekleri hiç beslenmez o zaman. Yatman gerekiyorsa yat illa yürümek için kendini zorlama. Bende çok fazla hareket edemiyorum. Yiyip icip yatıyorum. Bugün kontrolüm vardı ve bebeğim çok sağlıklı çok şükür
Merve_278 rumeysakara12 yürüyüş için illa dışarı çıkmana gerek yok canım, bana doktor yemeklerinden sonra evin içinde yarım saat yürü demişti odadan odaya
Aleyalmina rumeysakara12 sadece sana kilo kalır bebegi etkilemez tabiki artık ne diceklerini şaşırdılar
Pcosaragmen Yapabiliyorken solunuza yatın bence ,mide yanmasından dolayı isteseniz de yatamiyorsunuz sonrasında ,resmen oturarak uyuyorum
Milena92 rumeysakara12 valla havalar buz ben grip halsiz burnumun ucunu bile çıkaramıyorum bırak yürüyüş yapmayı kış ayı hamile kalmak insanı hem hareketsiz hem melankolik yapıyor biran önce yaz gelse keşke
rumeysakara12 aynen öyle herkesin yürüme şansı olmuyor yiyip içip oturmaktan başka iş yok ki napalim gerçekten insan kimin lafina inanacak şaşırıyoruz ilk oluncada tecrübesiz oluyoruz kim ne derse acabamı diye düşündürüyor 😑