Babykurtay Benimde ablamlar dokunur arkadaşlarım dokunur sıkıntı yapmıyorum yengelrim sorar hareket ederken ellerini koyarlar seviniyolar sevmek ayrı bebeği kasmak sıkmak ayrı
CansuHakanDabakan Babykurtay Benimde kendi ailem donusun yabancı değil de kayınvalide fln yabancı biraz daha çekiniom sonucta rahatsız edio bakalım yarın görücem elimle göbeğimi tutayım bari onu öperkende elleyemesin🙈🙈🙈🙈
Babykurtay Tahsey benim hoşuma gidiyor açıkçası sevildiğini anlıyor gibi oğlumda tekmeliyor 😊 hepsi karnıma gelir konuşur sever öpme olayıni yapmazlar ama severler konuşurlar
Babykurtay CansuHakanDabakan bence kalbini kırma canım bide şu yönden bak eşin de dese sana senin ailende ellemesin o zaman sende kirilirsin bence şöyle anne sıkma güzelce sev diye
Tahsey Babykurtay ay çok güzel ins bende o günleri görürüm 15 haftaligim sen kaçınci haftada hissettin 😃
Babykurtay Tahsey canım ben 16 haftalık hissettim bundan dolayı korkup doktora gittim sadece iki kilo almışım ve karın bolgemde yağ olmadığı için net hissediyormusum şuan 21 haftalık olduk çok şükür maşallah oğluma 19 haftadır dışardan belli oluyor 😊😊😊
Babykurtay Tahsey tabi canım bebekten bebeğe değişiyor ben çok şükür çok kilo almadım bide kilolu hamile kalmadım doktor bebekte biraz iriyse daha erken hissedersin demişti
aynurakkus CansuHakanDabakan canım benimde kayınvalidem elini uzattı herkesin içinde kayınpederimin karşısında bende refleks olarak ittim yalnızken tekrar dokunmak istedi hayır dedim utanıyor musun dedi bildiği halde soruyo. Telefonda napıyo torunum diyo daha ben ne yaptığını bilmiyorum ne sorup duruyo anlamıyorum 🙄 izine gidince napcam bilmiyorum 🙊