-Damla- Merhaba kızlar Size bi şey sormak istiyorum, 3 boyutlu renkli ultrason kaç haftalık veya kaç aylıkken yapılıyor bilginiz var mı acaba?
Fdm -Damla- 21 24 arası. Ben 21de yaptırdım keike biraz daha bekleseydim dedim. Daha büyümüş olurdu ama sabredemedim ☺️
Ruviiseem -Damla- 11 haftalıkken baktık biz 🙈 Doktoruma bi baksak mı dedim ricam üzerine kırmayıp hadi bakalım dedi birinin yüzü açıktı biri de yan yatmıştı 🙈 çarşamba günü de cinsiyet için gideceğiz. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun 😊
Dkk Ebru_1994 beni doktorum ekstra ücret talep etmiyor . 22. Haftamdayım son iki muayenedir renkli bakıp fotoğrafını veriyor . Belki arkadaşın ki de öyledir
duygusm Ebru_1994 Özel hastaneye gidiyoruz ama ultrason resmi için ekstra bir ücretlendirme yapmıyorlar. Normal muayene faturası kesiliyor sadece. Doktor da hangisiyle iyi bir görüntü yakalıyorsa ona göre resim veriyor.
Belmaaa Ebru_1994 biraz doktorla alakalı benimki de her kontrolde renkli bakıyor fotoğraflar veriyor 17.haftada net yüzünü filan gösterdi. Ve doktorum ayrıca detaylı renkli ultrason sadece dışardan sadece bunun için gelenlere yapıp 600 lira gibi bir ücret alıyor. Düzenli gebelerine her kontrolde 1 saatlik detaylı ve renkli bakıyor
yarennn79 -Damla- bakmazsa isteyin her yeri belli ağzı yüzü kulakları 5 parmağı o kadar güzel ki bakmaya doyamiyorum