hilal_yener Minikdunyam_ kış ayında erik aşerdim 😂 ve sipariş ettim internetten domuz eriği yollamışlar 65 tl para verdim 6 tane eriğe içim yanıyor 😂😂😂 haahahah kesmedide bide ya 🥺🙄🙄
Nevinnn Minikdunyam_ ben mc donaldsta doublecheesburger varya ondan aşardım sabah saat 9 da burnuma kokusu geldi uyuyodum erimiş peynir kokusu geldi daha önceden mc donaldsta çalıştım 6 sene ordan biliyorum nası bisey olduğunu o kökünün resmen o beni uykumdan kaldırdı ama yemedim başkası yapsa aynısı olmaz diye avcumu yaladım geçiştirdim öyle 😅😅
hilal_yener Minikdunyam_ izmirde ama ilçesindeyim 1 saat mesafe var izmirle aramızda oralarda varmış ama nasıl gitcez 😂
dududerya 🤣bende gece uykudan uyanıp şalgam suyu aşerdim eşim getirdi 3 bardak içtim durmadan hemde acılı 🤯🤣
Tugas Bende gecenin bir köründe aglatan acılı turşulu nar ekşili doğranmış biberli çiğköfte çekti o saatte bulamiyacagim için kahvaltıyı bekledim ve 3 tane birden yedim yemesi çok zevkliydi ama gerisi atlatıyordu adami😂😂
Nevinnn Minikdunyam_ b3n zararından değilde benim istediğim gibi yapamazlar diye yemedim sanmıyorum ya çıksın avcumu yaladımgöğsüme sürdüm şişmesin diye koca karı duymaları ama işte insan o an yapiyo 😅