Handesiir 3 hafta 4 günlük gebeyim ve çok fazla baş ağrısıyla gaz sancım var.Baş ağrım tüm gün şiddetli devam ediyor ve gaz sancımda özellikle akşamları oluyor.Çok fazla çıkardığım halde bitmiyor.bunu nasıl azaltabilirim ve baş ağrısına ne tavsiye edersinizğ
hilal_yener Handesiir başına soğuk komples yapabilirsin ılık duşa girip rahatlayabilirsin ışıksız ortamlarda uyu televizyonun sesini açmadan. Gazını hafifletmenin yolu yok o her hamilede oluyor ilk zamanlar sal gitsin sakıncası yok tutma sakın
Kupik Handesiir sade maden suyunun içine limon sık iç iyi gelir gaz sancisida bulantin yoksa hareket halinde ol olmadi bir kaç egzersiz yap canım tehliken yoksa tabi sen ne olur ne olmaz bi doktoruna danış bu konuyu
3461 Handesiir Benımde en buyuk belırtım gaz sancısıydı tabi bılmıyordum hamılelıkten kaynaklı oldugunu ogrendıgmde dort haftalıktı sımdı altıyız gectı cok sukur ama tutmamaya calıs ıcınde yoksa karına çok sancı yapıyor
[silindi] Handesiir canım bence normal bende o kadar gaz oluyorduki ben öyle anladm hamile oldugumu öyle test falan yapmıstım
Handesiir hilal_yener salıyorum hilal hanımcım 🙈 ama hiç bitmek bilmiyor.Baş ağrısı için söylediğinizi uygulayacağım teşekkür ederim
hilal_yener Handesiir haahah öyle oluyor ben şuan bile öyleyim yediklerimizden oluyor işte 😂 madem suyu günde 1 tane içebilirsin çok yararlıymış
Handesiir hilal_yener sormayın öyle çekiniyorumki.birde daha yolun başındayım.Allah yardımcımız olsun 😻
Handesiir 3461 evet haklısınız.Allah sağlıkla bebeğiniİ kucağınıza almayı nasip etsin.tabi tüm anne adaylarının