Bende birgün doğum hikayemi paylaşırmıyım diye düşünürken ayın 16 sı doktorumuzla karar alarak hastaneye yatmışım yapıldı ama üzücü Bi olayla Bir hafta önce kendi arabamızla kaza geçirmiştik emanet araba bulup hastane kapısında tekrar kaza yaptık şükür hiç birimize zarar gelmedi ama ben Bi hafta arayla kaza yaptığımız için ağlama krizine girdim eşimi arabanın başında bırakıp yoldan geçen Allah razı olsun Bi abinin yardımıyla annemle hastaneye geçtik yatmışım yapıldı sabah 8 de bir saat geçti ben hala ağlıyorum doktorum ve doğum koçum motive ettiler güç verdiler bana 3 cm açıklık vardı suni takıldı 15 dk kaldı arada sancılar geliyor ama bebeğimin kalbini duyamadıklarını söylediler ikinci Bi şok hemen suni çıkarıldı meğerse kordonu öne gelmiş sacıyla beraber sonra düzene girdi bende sancılar yavaş yavaş artmaya başladı saat 10 buçukta açılmam 4 4buçuk olmuş daha sonra sancılar şiddetini arttırdı eşim sağol sun çok yardım etti beni hiç bırakmadı duş aldım iki defa doğum koçuyla belime masaj sancılar geldikçe ayakta eşime sarıldım hep ayakta çektim sancılarımı saat 12 oldu tekrar kontrol bana bebek geliyor denildi sadece Bi yere takılmış orayla uğraştı ebe ve doktorum saat 12 buçuk doğum haneye koştur koştur geçiş yaptık ve eşimde yanımda orada da bırakmadı beni çatala çıktım doktorumun giyinmesini fırsat kalmadan 2 veya 3 ıkınmada 12. 50 de minik meleğimi kucağıma aldım o an öyle güzeldiki evimin ikinci prensesi doğmuştu dklar önce ölesiye çektiğim tüm acıların yerini tarif edilemez bir mutluluk ve huzur aldı şimdi 8 günlük olduk yaradan rabbime şükür o kadar badireden sonra güzel biten Bi doğum geçirdim sadece sancı çekerken tavsiyem pes etmemek sonunda o eşi benzeri olmayan mutluluğu bebeğinizi düşünmeniz biraz uzun oldu darısı tüm hamiş lerin başına 😊💕