Busrakb Iyi aksamlar hanımlar. Istanbul avrupa yakasında yasıyorum. Bu civarlarda uygun fiyatlı detaylı ultrasona girebilcegim hangi hastaneler var acaba? Bi hastaneden 260 lira fiyat aldım daha uygunu var midir bilgisi olan yazarsa sevinirim.
Sudeeali Merhaba istanbul özel şafak hastanesine gidiyorum 2020 fiyatları güncellendi muayeneye 165 tl veriyorum normal doğum 2050 sezeryan doğumda 2750 ve çevredeki hastanelere göre en uygun hastane diyebilirim diğer hastaneler çok yüksek miktarda istiyor 😔
Buluteymen Sudeeali ozel safak hastanesi nerede bnce cok pahali bn sefakoye gttm rumeli hastanesi 1200 normal 2 bin tl kadar sezeryan dedi bide istanbl hospitalide uygun 2018 de orda dogum yapmistim guzl hastane yani
Sudeeali Buluteymen sizin verdiğiniz 2018 fiyatımı o zaman çok uygun ben şubatta doguk yapıcam artık bütün hastanelerde 2020 fiyatı geçiyo , şafak hastanesi İstanbul Gaziosmanpaşa da
Buluteymen Sudeeali yok cnm 2018 degl bn istanbl hospitalde yaptim onu demek istedm.. Soledigim fiyatlr 2020 nin arastrma yaptim iki hafta once sefakoy rumeli ve ikitelli istanbl hospital hastanelri oneririm size bnm sigortam olmadigi icin iki bin 500 uc bin tl arasi fiyat bictiler durumum yok dewleti tercih edcm tabi nasip isi belki ozelede gidebilrm
Buluteymen Sudeeali muane ucretlride uygun 100 tl veya 65 tlyede bakiyolr bide halkalida uygn bn muane icin halkaliya gidiyom dogumum belli degl bnmde martta olack sikinti cikmzsa
Sudeeali Buluteymen öncelikle sağlıkla kolayca kucağınıza almanızı dilerim inşallah 🙏🏻 Benimde sigortalo fiyatlar bunlar çok uzal hastaneyede gitmek istemiyorum gittiğim doktoru çok öneren oldu bakalım herşey güzel olur umarım ☺️
Buluteymen Sudeeali amin saolun cumlemiznde ewet orasi buraya baya uzak nasip yinede arastrma yapin tabi
Sudeeali Buluteymen ben 2020 fiyatlarına geçmeden önce 120 tl veriyodum 1 hafta önce gittiğimdr 165 lira dediler şok oldum valla allahtan şubatta doğum yoksa o kadar muayene parası çok zor 🙏🏻🙏🏻
Buluteymen Sudeeali hem muanesi cok hemde dogm ucretide guzl dewlt hastanesi yokmu orayada gidebilrsniz