Sudeeali Arkadaşlar hamileliğimden öncede akıntım varı yine sarı renkte ve kokuluydu ama hamileliğimin 4. Ayından itibaren tamamen coşmuş durumda aranızda aynı durumu yaşayanlar varmı bu akıntı beni çok rahatsız ediyor 😔
Cigdemveminik Sudeeali bende 12+6 yım benmde şeffaf renk kokusuz akıntım oluyo bazı günler çok yoğun bazn az oluyo bende merak ediyorm normalmi
Koalina Sudeeali Benimde hep vardı Şuan son haftalarımdayım çok aşırı oluyor doktoruna söyle büyük ihtimal fitil verir
Tgbkcygt Sudeeali bende yeni yaşamaya başladım 24+0 dayım bazen çok oluyor ve ben suyum mu geldi diye düşünmekten duramıyorum 😓
Sudeeali Cigdemveminik bende çok fazla yoğunluk var doktorum mantar dedi tedavi yapamazmış emzirmem bitene kadar çok kötü birşey ☹️☹️
Cigdemveminik Sudeeali aaa çok geçmiş olsun bende kaşıntı yanma hiçbişy yok akıntıda kokusuz ve şeffafsa korkma dedi doktorum ama tedirginm idrar yollarmda iltihap çıkıyo hep😔
Guguk444 Sudeeali vajina içine uygulanan kremler var onlar emzirme döneminde kullanılıyor diye biliyorum başka bi doktora daha danışın isterseniz
Sudeeali Cigdemveminik Hiç korkmayın normal akıntı inşallah benimki gibi olmadan atlatırsınız , o yanma hissini ve kaşıntıyı hiç söyleyemiyorum berbat ☹️
Sudeeali Tgbkcygt benimde bazen öyle düşünüyorum ama su bildiğiniz su gibi bacaklarımızdan akıyomuş hiç sandıgımız gibi değil 🤦🏻♀️😅
Cigdemveminik Sudeeali korkutmk istemm ama bnm ilk gebeliğim erkn doğum olmştu duyu azalmştı bebegimin ve sızıntı şeklinde oluyordu eczaneden amniyotik ped alabilrsnz doktorunuzada söyleyin tabi sıvı normlse korkmayın
Sudeeali Sukufe ben 8. Bucuk aylık oldum hala nasılsa yogunlaşmaya devam ederek gidiyo inşallah doğumla birlikte buda biter
Mervee58 Sudeeali 34. Haftadayım hamile olmadan öncede vardı şuan hala var yoğun olarak alıştım artık sadece suyum geldiğini anlayamam diye korkuyorum bu akıntıdan dolayı😅
Sumeyra-95 Sudeeali bu durum genelde oluyo ama kokulu ve renkliyse maalesef enfeksiyon da olabilir ve enfeksiyon hamilelik te düşüğe bile sebep olabiliyor kesinlikle doktora gitmelisin ve bol su içmelisin inşallah geçer 🙏