Merhabah kızlar öncelikle allah hepinizin bebislerini sağ salim kulaklarınıza almayı nasip etsin inşallah. Rutin kontrol için hastaneye gittim. Her zaman ki gibi normal muayenemizi olduk ve Doktorum nts'ye gönderdi nts sonuçlarını aldık eşimle doktorumuzun yanına indik. Sancılarım çok yüksek çıktı. Doktorum seni bu sancılarla asla eve gonderemem dedi ve yatış işlemlerini başlattı. Eşim yatış işlemlerini yaptıkdan sonra çantamızı almak için eve gitti. Beni odaya aldilar ameliyata hazırladılar biyandan nts çekiliyor biyandan damar yolu açılıyor. Yarım saat sonra eşim,annesi,babası benim annem,babam kardeslerim,amcam 🤗 hepsi geldiler. Saat 12:50'de beni almaya geldiler işte o an artik kendimi tutamadim hüngür hüngür almaya başladım ve herkes ağlıyo 😭 neyse indik aşağı ameliyathaneye doktorum kendi eliyle beni götürdü doğuma. Doktorumdan yana cok şanslıyım.Epidural icin hazırlıklara başlandı. Ameliyat icin hazırdım artık ve ameliyat başladı. Bana yapılan herseyi hissediyodum ama ağrı kesinlikle hissetmedim. Saat 13:25 de Buğra 'm doğdu 🤗🙏🏻 ilk sorduğum şey neden aglamıyo Oldu🤭. Ihsan hocam korkma simdi aglayacak olan bebek senin dedi ve oğluşumun sesini duydum.45 dk sürdü doğumum ama sanki 10 dk da bitti gibi geldi bana. Şimdi 19 günlük olduk. Çok güzel bir duygu allah herkese nasip etsin inşallah 🙏🏻💕