Kızlar merhabalar uzun uzadıya yazıp sizi de sıkmak istemiyorum kısaca dogum hikayemi paylaşmak istiyorum. Kızım 7 aylıkken hamile kaldım. Elimde bebekle zor bi hamilelik geçirdim. Ve artık dogsun istiyordm denemedigim şey kalmadı. Nişan su hiç birşey yok. En son 23 ocak perşembe 9:30 doktor randevumda nst de sancım çıkmadı ama doktor yinede alttan baktı 3,5 cm açıklık var bugün dogurursun dedi. Ama ben agrı hissetmiyorum imkansız dedim.eve git agrı çek gel . 17:00 da evime gidecem gitmeden seni göreyim dedi. Neyse ögle oldu agrı yok ikindi oldu agrı yok 16 aylık kızımla tv izliyoruz falan herşey normal. 17:00 da eşim geldi ve doktor aradı gel eve gitmeden açıklığına bakayım diye.tamam dedim gittim Baktı ve 8 cm seni doguma alıyorum dedi. Ben hayır agrım yok ama dedim Allah herkese senin gibi dogum nasip etsin dedi bana. 17:30 da çatala çıktım 17:45 de kızım kucagımdaydı.
sadece kücük bi sıyrıgın var 3 dikiş attm dedi ve ben hiç bişey anlamadan dogurmuş oldum. Gelelim neler yaptım
🌸 meryem suresi inşikak suresi bol bol okudum tilavet secdesi yaptmm
🌸 çörekotu yagı ahududu yapragı çayı hurma suyu adaçayı içtim boş kaldıkça (38 den sonra)
🌸en başından beri ilişkiyi asla kesmedk çünkü bebege bi zararı oldugunu düşünmüyorum ve doktorumuzda devam dedi ve eşim sürekli içime boşaldı bu da dogumumu kolaylaştırdı
🌸 sümmessebila yestera duasını çok okudum
🌸 hamim surelerini annem suya okudu o suyu içtim sürekli (dogumun sancısız olması için)
🌸 elimde zaten bebek oldugu için yürüyüş yapmadım dışarı çıkamadım pilates topunda zıpladım
🌸 ve nasıl düşünürseniz öyle gelişir herşey ben sürekli çekim yasasını düşündüm ve iyiyi güzeli çektim kendime. Normal kolay dogum yapcam dogurcam çıkcam dedim asla strese girmedim ve öylede oldu.
🌸son olarak iyi ıkınmanız lazım. Ikınıp cocugu dışarı iterseniz hemencecik bebeginize kavusursunuz. Korkmayın korkacak hiç bişey yok normal dogumda hemen ayaklanıyorsunuz ve kimseye muhtaç olmadan bebeginizle vakit geçirebiliyorsunuzZ. Bu mükemmel bişey 💞benim sancısız dogurmamın sebebi bol dua bol bol dua. Sadece Allaha güvenin . O herşeyi ayarlıyor.
Rabbim hepinize suni sancısız kesisiz dikişsiz normal dogumlar nasip etsin😇