Subuss06 Bu çocuk konusundan içimde hep bi sıkıntı var ve hayatımdan hiç zevk almıyorum 😞😞😞 hep mutsuzum eşim yanımdayken bile yalnız kalmak istiyorum bildğiniz iç tahatlatan ferahlık veren dua varmı 😟
Rabiaa59 Subuss06 Meryem suresini oku canım. Sonra bol bol dua et 🤲🏻 Rabbim gönlüne göre versin, içine ferahlık versin inşallah 🌸
Rabiaa59 Subuss06 Bakara suresi de içini ferahlatır canım. Ben arada açıp evde dinliyorum da , okuyorum da.
Azrazerin Subuss06 her dua şifadır ama gönlüm ferahlasın diyorsan en iyi ilaç sabah namazı onun verdiği huzuru hiçbiryerde bulmazsın inşallah allahın izniyle sabah namazının nuru bereketyile gönlünden geçeni rabbim nasip eder sende huzura kavuşursun💖
Deletedmom0280 Subuss06 inşallah suresi ve La havle ve la kuvvete illa billahil aliyyil azim de diyebilirsiniz bol bol
Sedumhu Subuss06 rahatlamak için inşirah oku canım bebek için meryem suresinde zekeriyya peygamberin duası var eşinle birlikte olduktan sonra o da sende okuyun rabbimin izni ile duan çevrilmez
Fesum Subuss06 Hasbiyallahu ve nimel Vekîl . Ateşe atıldığı zaman İbrahim aleyhisselam’ın son sözü: “Allah bana yeter, o ne güzel vekildir.” demek olmuştur. [Buhârî, Tefsîrû sûre (3), 13] ve çiğ kaju beni rahatlatıyor .