aysehatunklkgl Esraaa1709 doğumu hızlandırmak için bir şey yapıyor musun hurma adaçayı merdiven pilates gibi
Esraaa1709 aysehatunklkgl hurma aldım yiyorum 😘 evrak işlerim var bu sıra onları hallederken bile zorlanıyorum bol bol evi temizliyorum ama ben zaten duramam birde bir çay varmış ismini yazıcam birazdan onu aldırcam bugün
Mevr aysehatunklkgl benim 32 de başladı doktora sordum yalancı sancı seni doğuma hazırlıyor dedi. Sonra 35te nst ye girdim 80 i bulan sancılarım çıktı eyvah dedi doğuruyosun git eve yat bebeği tutalım biraz daha dedi. Şimdi 38 olduk sancım hep var ama nst de bir şey çıkmıyor ben anlamadım bu işi 😄
aysehatunklkgl Mevr Doktor bile gerçek sanmış sancıları biz nasıl anlayalım 😅 inşallah bir vakti var onu bekliyor kuzucuk, o gün geldiğinde sağsalim kucağına alırsın inşallah 🌺
ilknurmom Esraaa1709 yarın canım sıvı artmıyor Allaha şükür ama azalmıyorda tam olarak çünkü azalması icin normalde anne karninda 7 ile 9 hafta arasina ihtiyaci varmis bebegin ama benim zaten sezeryana 2 3 hafta kaldiginda ortaya ciktigi icin tam olarak azalmaz diyor doktorlar tesellim bebegime zarar vercek duzeyde olmamasi cok sukur ki
Emine7 Kayraymina bazen oturduğum yerden kalkarken kasigima bir iki kere ağrı oldu o kadar başka bişey yok
aysehatunklkgl Esraaa1709 evet duymuştum bu çayı, rahmi yumuşatıyormuş, ben de bir bakayım faydasını görürüz inşallah 🙆🏼♀️ Ben de yerleri elimle silmeyi düşünüyorum bayağı etkiliymiş
Oznur69 Benimde son 23 gün ama, geçen hafta perşembe randevümda doktor 38 bekler yada beklemez, dedi sancılarım fln hep basladı.
Esraaa1709 Kızlar heycanımızı burda birlikte paylaşmamız nekadar güzel 🥰 önerileri olan anneler de paylaşsın bizimle bilgilerini hepimizin doğumu vaktinde kolayca olsun Allah’ın izniyle cennet annelerimizin ayaklarının altında~ bir video atıcam izleyin lütfen ben çok duygulandım izlerken https://youtu.be/IIcQTM58VPI
Emineyavuz_53 Esraaa1709 benim dün gece çok rahmimde kasılma oldu youtube da doğuma hazırlık videoları var onaltı yapıyorum iki gündür acaba ondan mı oldu .
Esraaa1709 Emineyavuz_53 canım bende de var o kasılmalar ama geceleri karın ağrısı gibi anlam veremiyorum ama cumartesi sorucam randevum var 🤲hayırlısı💜