Mevr Esraaa1709 kalmadı da zaman geçmiyor sanki. Son zamanlar çok zormuş çok zorlanıyorum doğsa artık diye bekliyorum dört gözle vallahi 🥰
aysehatunklkgl Son 18 💕 bu aralar farklı hissetmeye başladım kasıklarım adet olacakmışım gibi ağrıyor, belimde de ağrı var. Doğumun yaklaştığını mı gösteriyor bilmiyorum, var mı sizde de böyle durumlar?
KukyFurMama Son 23, çoğu kişi daha erken gelecek diye yazmış ben de öyle hissedenlerdenim bakalım birimiz başlatsak çorap söküğü gibi gelecek galiba 😄😄
Kayraymina Kızlar benim suyum sızıntı şeklinde geliyor tam 39+0um bugün akşam hastaneye gidicem dua edin hayırlısıyla doğumum başlasın darısı başınıza 🤲
Esraaa1709 Kayraymina 😍allahım korusun sağlıklı bir şekilde al kucağına bebeğini ilk doğuranımız sen olacaksın heralde dualarımız seninle 🤲 bize burdan bildir
Emine7 Kayraymina suyunuzun sızıntı halinde geldiğini nasıl anlıyorsunuz? Benim de çamaşırım akıntı yüzünden mi artık neden dolayıdır bilmiyorum islak oluyor ama doktorum su bi anda gelir falan deyip duruyor da ondan sormak istedim size
Kayraymina Esraaa1709 inşallah benden sonra teker teker hepinizde kurtulursunuz akşam hastaneye gidince haber veririm burdan şimdiden herkesten allah razı olsun inşallah dualarınızda olurum