Esraaa1709 erbasbebek sende bebek kanala inmis mi aciklik varmi 38 haftaligim bugün bakti Doktor ne aciklik var ne bebek inmis offf offf😂
erbasbebek Esraaa1709 en son gittiğimde 38+5tim başını kanalda biraz ama açılma yok demişti canım iki gündür alt tarafımda ve karnımda agrı hissediyorum inşallah vardır açılma falan 🤣
nazsimaova Esraaa1709 bnde suan 36+5 im 34.ncu haftamdan itibaren 3 cm acilmam var bebekte zaten basasagi bakalim ne zaman gelecek
Esraaa1709 erbasbebek Ben bir haftadir hissediyordum o dedigin seyi kesin yerlesti kanala diyordum ama Yok yani 😂alakasi yokmus
_Cansuu_ Esraaa1709 son 12 ama doktor 17 şubata kadar bekleyeceğiz dedi. Kendiliğinden gelir inşallah ☺️
Esraaa1709 _Cansuu_ bana da 14 şubatta gelmezse 23 kadar beklicez dedi ama kabul etmedim gelmezse en fazla bende 17 ye kadar beklerim
Smraozn12 Esraaa1709 son 21 ☺️ 2.3gündr cok toplanıp karnımı sertleştryo inş erken gelim demez cok küçük daha 36da 2550gr di 1hfta geriden geliyomş 😐 37olduk bugün
_Cansuu_ Esraaa1709 41-42. Haftaya atmış oluyor o zaman demi baya ileriye atmış doktorun canım kilosu falan yeterliyse bencede daha fazla beklemeye gerek yok inşallah o zamana kadar kendiliğinden gelirler de bizi de bekletmezler 🙏