Yenianne26 Merhabalar ayağa kalkınca vajinam da acaip baskı hissediyorum ve alt kasık ağrım var bu haftalar da yaşayan var mı bu durumu yardımcı olurmusunuz
2202020 Yenianne26 33 haftadan beri bu şekilde başgeliş bebeğim ondan heralde nst de yalancı sancılarda çıkıyor yere oturduğumda kalkarken neler çekiyprum babaanneler gibi dön allah dön 😅 doktoruna danış ama normal dedi benimki artık hamileliğin enzor zamanları
bkaradenizz Yenianne26 ben de 34. haftadayım ve 30 haftadan beri aynı şeyi yaşıyorum😪 benim doktorum da normal olduğunu söylüyor ama hep bir korku var içimde bu ağrılar yüzünden 🙄
bhs08 Yenianne26 2202020 bende 36 haftayım şuan benimde aynı felaket baskı hissi var sanki idrarım geliyormuş gibi kanala yerleşme ağrısıymış normal diyorlar 🤷♀️@
Yenianne26 2202020 benim daha yeni başladı randevum da cuma günü bebeğim 25 haftadan beri baş gelişli zaten ama anlamadım bu ağrıyı 😥
rumeyssa benimde kemiklerim ağrıyor galiba catı ağrısı dedikleri ayağa kalkınca adım atmak için bi süre bekliyorum 30 haftalığım bende
Yenianne26 rumeyssa öyle tabi ama bugün şiddetlenince bence çekindim tarifi garip bir ağrı ağrıda değil acı gibi değişik
rumeyssa Yenianne26 siz baya atlatmışsınız riskli günleri ama inşallah gününüzü tamamlarsınız bizde o günleri görebiliriz inşallah :)
Yenianne26 rumeyssa evet 36 artık erken doğuma da girmiyor ama en azından 38 i görelim hep birlikte 🤲
Yenianne26 bkaradenizz bnim de bakalım cuma günü sorucam ama bir hafta da geçmezse yine giderim doktora
Yenianne26 bhs08 gerçekten bilgim yok benim oğlum 25 haftadan beri doğum pozisyonunda ama bu değişik dediğim gibi ağrı diye tanımlayamıyorum acı gibi değişik
bhs08 Yenianne26 31 haftalıktan beri benim o şekildeydi ve nst de sancılarım çıkıyordu kasılma için ilaç verdi rahatladım biraz hala onu içiyorum ama bugün benimde değişik baskı hissi
Yenianne26 bhs08 hepimiz için hayırlısı olsun inşallah sağ salim alalım kucağımıza 🤲 Rabbim kimseyi evladı ile sınamasın inşallah
bhs08 Yenianne26 aminn inşallah bana haftaya cuma sezeryan için gün vericek bakalım tabi cumaya kadar gelmezse kendi ☺️
Gizemdemirci Bende aynı durumdayım yarın 36 haftalık olucam nst de sancı da gözüküyor Pazartesi günü kontrolüm var bakalım doktorum ne diyecek
bhs08 Yenianne26 benimde hep normaldi öyle haZırlanmıştım ama iri olduğu için doktorum haftasında doğduğunda epizyo kesin olur dedi bende alttan kesilmektense sezeyan daha mantıklı gibi geliyo bakalım hayırlısı