Nehirr88k e nabızda da görülüyor çünkü. Ben muayenehanesine gidiyorum doktorun ama kanlarımı hep ankara tıpta veriyorum orada çalışıyor hoca normalde prof orada. Kan sonucum e nabıza hemen düşmüyor. Ben de muayenehanesindeki sekreterinden istiyorum whatsapptan atıyor sonuçlarımı. Akşama kadar sabredemem çünkü öğrenmeden ☺️ Akşamına da doktoruma gidiyordum. Zaten adetin 2.günü yani tedavimin ilk günü kan verdim, 4 gün sonra bi kan daha, bide 3 gün sonra. Toplam 3 kez verdim yani.
Tutma olasılığı ne zaman yüksekse o zaman yapar doktorlarımız inşallah. Doktoruma çok güveniyorum 1 yıldır hastasıyım. Ankarada hakikaten çok ünlü ve alanında çok başarılı. Benim tutmaması tamamen Allah daha nasip etmediği içindi. illa şimdi olsun diye dua etmekten korkuyorum. Çünkü dua saatine denk gelir ve tutar, Allah korusun engelli olur veya düşük yaparım daha kötü. O yüzden en hayırlı zamanda nasip olur inşallah hepimize .
Evet heyecanlı bir süreç.. Ben geçen sefer yumurta toplamamdan sonra sedyedeyken oda çıkarılırken asansörde habire kaç yumurta toplandı diye sormuşum. Ama hiç hatırlamıyorum narkoz etkisinden. Narkozdan önce onu düşündüğüm için direkt onu sordum herhalde😅 zaten 12.30da ameliyathaneye indirildim. 12.50de odaya çıkarılmıştım. 15 dklık bi işlem. Kendime gelince de çorba ikram edilmişti direkt