Aryaser canım ilk başda sana şunu söyliyim Fethi bey seryan taraftarı bir insan değil kendimden biliyorum bunu eğer hiç bir sorun sıkıntı yoksa anne yada bebekde kesinlikle normal doğumu öneriyo. Benim bi kulak rahatsızlığım var sol kalağım kabakulakdan dolayı kulak zarı önünde oluşan kemikden dolayı kapalı duyamıyorum sağ kulağımdada doğumdan beri kulak zarı deliğim vardı küçükken ilaç tedavileri işe yarı ama büyüsükçe yaramayınca ben kulak zarımdan ameliyat oldum bana ıkınmak çok afedersin tuvalette bile yasak ameliyat yerinden zar yırtılma yapar diye ona rağmen bu haftalara kadar fethi bey herşey yolunda normal doğumu deneyelim ben diyerek ilerdi ama kulak doktorum hiç birşekilde normal doğumu önermeyip kendinede bebeğinede zarar verirsin diyince hem ben korkup tedirgin oldum ilk doğumum olduğundan Fethi beyde ne seni ne bebeğini riske atmak istemem o zaman sezeryan yapalım dedi ben sağlık durumundan dolayı mecburi sezeryan olucam çünkü bebeğimden kıymetli hiç birşey yok ama Fethi bey o ana kadar hiç bir sorunum olmadığı için hatta kilolu bi hamile olduğum halde normal doğum dedi hep ben kilolu hamile kaldım şuan pek kilo almadım ama zaten başdan kiloyla başladık kilolu hamilelerde çoğu doktor rahat olsun diye hemen sezeryan der Fethi bey sen bana güven biz seninle çok rahat normal doğum yaparız dedi hep o açıdan için rahat olsun