deletedmom507 Eşim doktoru değiştirmekten yana değil bu yüzden tereddütlerim vardı çok rahatlattınız çok teşekkür ederim
Nzl24 deletedmom507 gebeliğin daha çok erken canım doktor değişmen sorun çıkarmaz ilerş aylarda rahatsız olup doktorundan doktor değişmen hem senin hem doktorun açısından zor olur o yüzden doktor değişmek için en iyi zamandasın inan
Nzl24 deletedmom507 ayyyy geçmiş olsun canım çok şükür sağ salim kavuşmuş yavrusuna. Sevinirim canım görürde yazarsan
deletedmom507 Tgctgcsygl teşekkürler fikir oldu benim için de Allah bağışlasın bebeğini sağlıklı uzun bir ömür diliyorum
Tgctgcsygl Rabbim hepinizin yavrusuna bir seste bi kolaylıkla kavuşmayı nasip etsin kolay sağlıklı doğumlarınız evlatlarınız olur inşallah teşekkür ediyorum 🤗🤗🤗
Nzl24 Osse ay canım saol ya bende yarın değil obir gün kontrole gidicem sabırsızlanıyodum ama ne yalan söyliyim 2buçuksa iyiymiş ben dedim 4 5 binlira alırlar 🙈🙈🙈🙈
Nzl24 Osse prenses doğum mu acaba bu genel anezteziylemi canım ben prenses istiyorumda. Bide normalle sezeryan arasında hiç fark yok o zaman bu durumda canım
Nzl24 Osse vallahi buna sevindim ben güzden 5 binliraya kadar çıkarmışdım 😂😂 spinal sezeyan olsun istiyorum belki o biraz fark eder ama olsun
Nzl24 Osse normal doğumdaki epidural gibi canım sezeryanda bi spinal var bide epidural epiduralde katater takıyolar devamlı ilaç veriyolar uyuşana kadar parça parça spinalde katater yok bi kerede yapıyolar uyuşunca başlıyolar doğuma
Nzl24 Osse daha iyi olduğunu söylüyolar canım ben onu istiycem Fethi beyden doğumdan sonra çok su acı kahve içersen hiç baş ağrısı yapmıyomuş bide
Osse Nzl24 ek ücret var mıdır ki onlara canım kadın öyle birşey söylemedi bize sadece sezeryanın fiyatını söyledi direkt