Nzl24 Osse yok canım asla umursamama gibi birşeyi yok çok ilgili düşün bi kere bi sıkıntı yaşadım direk odasını aradım hemşiresi açtı telefonu hastası var bekleticem dedi telefonu kapattırmadı fethi bey muayenesi bitene kadar bekletti diğer hastasını alana kadar benimle konuştu içimi rahatlatana kadar ne zaman rahatladım o zaman kapattı hastasına baktı
Osse Nzl24 vallahi adama bravo 👏🏻 çok ilgiliymiş haftaya gidicem fethi hocaya çok sağol canım teşekkür ederim
Nzl24 Osse rica ederim canım inşallah memnun kalırsın sende ben çok memnunum bizimde 2 haftamız var kontrol için bekliyoruz. Kaç haftalık hamilesin sen cinsiyetiniz ne canım
Nzl24 Osse maşallah canım sizin yolunuz bitmiş pek birşey kalmamış rabbim sağlıkla sağ salim kucağına almayı nasip etsin. Biz 22+2 haftalığız kızımız geliyo inşallah hayırlısıyla
Mucizemibeklerken Osse Merhaba ELAZIĞ da Medikal Park ta Fethi Hanay var Sami Güngör,Fatma Hanım,Emine Hanım var Özel Hayat Hastanesinde Cem Parmaksız var kuzenimin doktoru çok yoğun ama bi o kadar da ilgili bi doktormuş bunlar bildiklerim
Osse Nzl24 aynen canım pek birşey kalmadı 40 günümüz kaldı. Nasıl geçecek diyordum ilk haftalar 20. Haftaları görürmüyüm diyordum 20. Haftada 30. Haftaları görürmüyüm acaba diyordum zaman öyle hızlı geçiyor ki şimdi de acaba bende Doğum hikayemi yazabilecek miyim diyorum. Rabbim herkese sağlıklı hayırlı evlatlar güzel doğumlar nasip etsin inşallah
Nzl24 Osse aminnnn canım inşallah vallahi ben hiç geçermi falan demedim çok hızlı geçiyo ya geçmiyo falan diyen insanlara şaşıyorum her zamanın tadı başka ben çok mutluyum 😍😍😍
GamzeSerhat Osse Canım benim eşim de polis memuru gebeliğin son haftalarına doğru şark durumlarımız belli olacak ve elazığ istiyoruz her ihtimale karşı belki orada da olabilir diye doktor hastane ve fiyat araştırmasına girdim doğum fiyatları hakkında da bilgi alabilirsen benimle paylaş lütfen
Osse GamzeSerhat haftaya gidicem canım soracağız Doğum fiyatlarını az kaldı çünkü haber veririm sana da
Nzl24 Osse kesinlikle özlenicek ama olsun o zamanda güzel meleklerimizi koklayarak geçiricez günlerimizi inşallah
Osse Nzl24 GamzeSerhat Medicalde Doğum ücretleri paket şeklinde oluyormuş kızlar telefondan bilgi veremiyorlarmış gittiğimizde öğreneceğiz biz
Nzl24 Osse yok canım telefonda bilgi vermiyolar bizde gidince sorucaz bakalım fotoraf çekimi oda süsleme falan onlarla paketleri falan varmış
iremuhammedd Osse geçen kontrle gttiğimde paketlerle ilgilenen bayan birine bilgi veriyordu oda süsleme ve doğuma 2650 demişlerdi sanırım yanlış duymadıysam
Deryanur Medikalde zeynep dogan ve fethi bey anadoluda deniz bey hayat hastanesinde cem parmaksiz ve sükrü özbörü duydugum en iyi isimler