Nzl24 Allah razı olsun canım darısı senin başına inşallah. ❤ Çok güzel bir duygu insan inanamıyor bu benim karnımdan mı çıktı diyor canım ya anlatılmaz yaşanır. Fethi hoca çok kaliteli bir hekim canım çok profosyonel çok memnun kaldım kendisinden keza hastane çalışanları da öyleler ameliyathanedeki ekip olsun doğumdan sonra ilgilenen hemşireler olsun çok yardımcı oluyorlar güleryüz yetiyor insana ilk başta zaten. Doğumdan önce cumartesi günü sabah 9 da aç karna hastaneye gelmemi söyledi Fethi bey sabah gittik canım hasta yatıştan yatışım yapıldı dosya açtılar anestezi uzmanı kan aldı birkaç soru sordu kaç kilosun, daha önce bi operasyon geçirdin mi gibi şeyler sonrasında birşeyler yiyip nstye girdim son kez onu da dosyaya eklediler artık günümüz alıp çıktık hastaneden pazartesi sabah erkenden gittik canıö hastaneye Fethi Beyin o gün 6 doğumu varmış ilk beni aldı zaten. 3. Kata çıktık direkt kıyafet verdiler onu giydim. Nstye bağlandım yine damar yolum açıldı serum takıldı ve sonrasında ameliyathane 😂 sondayı soruyorlar canım oda da mı takılsın yoksa ameliyathane de mi diye ben korktuğum için ameliyathane de olaun dedim tamam ddiler indirdiler beni aşağıya anestezi uzmanı geldi belimden iğneyi yaptı spinal anestezi oldum canım hemen uyuştu zaten. Fethi beyde oradaydı çok morel ve motive ediyor zaten. O yönden rahat ol canım. Zaten uyuşmamla bebeğin çıkması bir oldu ne çabuk çıktı dedim bebeğin çıkmasıyla gögüs kafesim birden çöktü ağrı hissetmedim ama bastırma ve çekiştirmeleri hissettim o da ağrı vermiyor zaten sonra viyak diye bir ses 😂 bebeği hemen çıkarıyorlar canım orda hemşireler onunla ilgilenirken dikişin yapılıyor sonlara doğru bende biraz mide bulantısı oldu canım o da sanırım aç olmamdan ve heyecandan kaynaklanıyordu ama iyiki de genel olmamış. Odaya alındım bebeği de getirdiler hemen benimle odaya kanamam oldu hemen öyle denilenin aksine karına bastırmalar kan gelsin diye öyle birşy olmadı zaten bir kaç saat sonra uyşukluğun geçiyor 6-7 serum yedim. Sonra birşeyler yiyip yürüdüm tabi Fethi bey gelip talimat verdi ona göre yaptıö herşeyi. İlk yürümek zor evet o da dikişler esnediği iiçinmiş ama sonrasında kolay oluyor canım gaz sorunu oluyor o da normalmiş lavman yapıyorlar rahatlıyorsun