Nur_arkn Burcu140 bende pembe değilde akışkan sünen şeffaf bir sıvı geliyor iki gündür akıntıya hiç benzemiyor benimde bilgim yok pek🙁
Mombus Burcu140 pembemsi ve kahverengiyse nişandır o canım. Ama önemli olan yapısı. Mukus seklinde sümüksü yapıda olması lazım. Normal akıntından farklı olmalı yani
nurbyrm44 Nur_arkn Tabiki yarın istesem direk sezaryene de alır ama doktorum da bende önce suniyi denemek istiyoruz yine bu şekilde gelmezse artık mecburen sezaryen olur
nurbyrm44 Nur_arkn Doktoruma kalsa pazartesiye kadar bekleyelim ama ben kakasını yeme ihtimalinden dolayı yarın suni için yatış istiyorum kafam çok karıştı caba doktorumu dinlemeliyim yoksa yarın gitmeli miyim bilmiyorum tamamen bana bırakıldı 🤷🏻♀️😔😣😣
Nur_arkn nurbyrm44 bence beklemelisin o aralardada sık sık yürü suni sancıya zor diorlar bilmiyorum ama bence kendi sancını en azından pzrtesite kdr bekle derim
Mombus Nur_arkn benim daha olmadı . Ama belli olmuyormuş kimiinin nişan sonrası hemen suyu veya sancısı geliyomuş kimininde 1 hafta sonra oluyomuş:) beklicez artk bakalm
nurbyrm44 Nur_arkn Maalesef yokmuş ama bugün daha önce baktığından farklı baktı baya bi içeri doğru derin, bu defa hiç açılma yokken suniye başlayıp açılmamın ilerlememesinden de korkuyorum
Melis-s26 Bende 39+0 oldum bugün kontrolüm vardı. Ne sancı ne açılma hiçbir şey yok ve oğlum 4kg olmuş daha fazla kilo alacak diye endişeliyim umarım bu hafta içinde normal doğum ile doğururum 🙏🏼💙 allah hepimizin yardımcı olsun🤲🏻
Melis-s26 Nur_arkn Evet rahim müsaitmiş doğurabilirsin dedi ama kafa çapı biraz büyük kilo aldıkça artıyor haliyle o yüzden daha fazla kilo almadan normal dogurmak istiyorum 😫 Ama tıkkk yok😅