Svdaa HANIMLAR NE ZAMAN ÇATLAMAYA BAŞLADINIZ VE GENELDE NE ZAMAN NE KULLANMAYA BAŞLADINIZ ? MERAK ETTİĞİM ŞU ASLINDA BELİRLİ AYA KADAR HİÇ BİRŞEY KULLANMAYIP ÇATLAMA OLMAYIP SON AYLARA DOĞRU OLUYORMU 🙈
Merve_278 Svdaa 34.üncü haftadayım 12.nci haftamda göğüslerim çatladı sadece karnımda henüz çatlak yok hiçbirşey de kullanmadım bende burda bekliyim merak ediyorum çatlar mıyım 😂
Songsong Svdaa ben hergün sabahları ve aksam yatarken dalın bebe yagı surıyorum.alışkanlık oldu artık.sennde sür şimdiden
duygusm Svdaa 31. haftadayım, henüz bir çatlak yok. Ancak son haftalarda bile olabiliyormuş, erken sevinmiyorum o yüzden 😄
Ftszgn 33 haftalığım suan hic catlama olmadi,hic bisey sürmüyorum sadece 4 lt su iciyorum,cok etkili bence bakalim bundan sonra çatlama olacak mi
Ftszgn Svdaa inan hic catlar mi diye takmadim catlarsa catlasın dusuk riski atlatmis insanim rahim agzinda dikiş var o yuzden vaktinde gelsin de 😍🤗🤲
Svdaa Ftszgn bende düşük riski yaşadım rabbim cümlemize sağlıklı sıhatli kucağımıza almayı nasip etsin inşallah🤗
Ftszgn Svdaa Allah kimseye yaşatmasin yasayan bilir 🤦🏼♀️ rabbim vaktinde sag Salim gelmeyi nasip etsin 😍🤲