elifnurdeniz Biz 32 haftalık olduk, pazartesi kontrolümüz var 28 haftalıkken 1400 gr 40 cmdi. Son 56 gün ama hiç sanmıyorum 56 gün duracağını 🙈 Sizin şafak kaç, şikayetleriniz varmı, bebişler kaç kilo :)
Kifayet elifnurdeniz 33+3 haftalık olduk prensesimle 1915 kilo 45 cm de boyumuz uygulamaya göre son 46 ama doktorumuz 37 . Haftada alırız dedi 😊bi panik bi heyecan bende 🤦♀️
Hatice_mustafa elifnurdeniz 31haftaligim . 30. Hafta da 1 .500 kilo idi . Şükür bir sıkıntımız yok ama yırtılmam var tabi ki .
Mebos elifnurdeniz 30+6 olduk salı günü gittik kontrole 1940 gr 40 cmdi kızım ama 32 haftalık çıktık ugde doktor çok iyi dedi kilosu için 29 haftalık gittiğimizde 1620 gr çıkmıştık doktor iyi almış dedi bel ağrısı ve baş aşağı döndüğü için ksaık ağrısı yaşıyoruz başka sorunumuz yok çok şükür 🤲
Halime1652 Kifayet bnmde aynı bgun kontrolüm vardı 2233 gram ama boyu hatırlamıyorum devlet oldundan mı daha doğum ıcın bısey demıor🤭
Hatice_mustafa elifnurdeniz benim karnim canım ama üzülme sonuçta bebeğimiz için herşey anneyiz biz .
elifnurdeniz Mebos maşallah canım , kasık ağrıları bende de bazı günler çok ağır oluyor oturmakta kalkmakta zorlandığım oluyor
Sevda12 elifnurdeniz 😁😁 bide çıt çıt diye ses geliyor hep eklemlerinden.. hepsi sağlıkla gelsin inşallah
Mebos elifnurdeniz aynen yaa özellikle valla baş aşağı döndüğünden beri yatakta dönerken bile zorlanıyorum 😱
Haticemre21 elifnurdeniz bizde 34 haftalik olduk haftaya kontrl var. 32 de gttgimde 1900 gram dı bebişimiz. Sırt ağrıları disinda şikayetim yok cok şükür hâlâ cok enerjiğim 😍😅🤗 son 41 🙏
Elif_t elifnurdeniz 31+3’üz. 29. haftada 1400 gramdık bizim de kontrolümüz pazartesi bakalım ne kadar büyüdük🤗 akşamları ağırlaşıyorum uzanmak istiyorum hemen, tabi bi de göbek büyüdüğünden konforlu bi uyku namümkün🤗
elifnurdeniz Elif_t sadece yüzüstü uyuyan ben yan uyumaya çalışınca olmuyor tabi kaliteli bir uyku 🤦🏻♀️
Haticemre21 elifnurdeniz sokaklarda dogurcam diye korkuyorum 😅 çok aktif ve kilo almayan yapınız varsa sizde aktif olablrsnz 😅 insallah byle de dogururum 🤔🙄
Tuba_ elifnurdeniz bizde 32 haftalık olduk çok şükür 29 haftalıkken 1400 kilo 38 cm di kızım artık haftaya kontrole gidicem inşallah herşey yokundadır baş aşağı dönmüştü erken doğum olacak diye korkuyorum 🙈 fazla ayakta kalınca belim ağırıyo karnım aşağıda birde sizin karnınız nasıl😌
elifnurdeniz Tuba_ bende uzun süre ayakta kalınca ateş basıyor tansiyonum oynuyor sanırım:) benim göbeğim normal sanırım bebişi bazen çok aşağıda hissettiğim oluyor ama hareketli olduğundandır diye düşünüyorum 🤔
elifnurdeniz Haticemre21 23 yaşıma kadar zirve kilom 56ydı onun üstüne hiç çıkamadım ama şuan 64 kiloyum 🙈