tbeyvz Oykutoskuzey banada herkes Masal koy dedi ama bana saçma geldi ama şöyle yap Öyküüüüü Derinnnn diye bi seslen bak kulağa nasıl hoş geliyor ben çok gıcığım isim konusunda öykü ye de uygun içime de sinen bunu buldum İsimleriyle yaşasınlar
Gamzegrgl Gülce de karar kıldık şimdilik her an değişebilir 😂 Duru,Miray,Umay,Asya,İnci,Sevde,Nisanur bu isimler de güzel geliyor😍
Secil_caglar Oykutoskuzey Hayalanne Derin koyun evet 😊 Bana da bi fikir verin biz bi kız bi oğlan olur gibi düşünmüştük kızımız derin su çağlar (bu arada eşimle ismimizin baş harfi okuyor su o yüzden ) soyismimiz de çok yakıştı erkek içinde doruk çağlar dedik ama diğeri de kız olunca deren olsun dedik şimdi derin su & Deren ? Yanına bi isim daha istiyo sanki ne olsa ki 🙄
Oykutoskuzey Secil_caglar deren sade çok güzel oğlum olsaydı kuzey kaan koycaktik. Bnm yigenim var çağlar resmen evde cagliyor yaramaz bebislerin ismi 😅🙏
Didi6 Secil_caglar Canım bir bebeğe Derin diğer bebeğe Su ismini koysanız nasıl olur? 😊 Ilerde belki bi oğlunuz olursa Derin - Su - Çağlar olur 🥰 Deren güzel isim bence ama ikizlere Derin & Su daha hoş olur. Derin & Deren birbirine çok benziyor hem.
Secil_caglar Oykutoskuzey oğlun da olur inşallah kuzum rabbim gönlüne göre versin 🥰 çağlar soyadımız bu arada deren sade dursun diyorsun yani
Secil_caglar Didi6 hiç böyle düşünmemiştim 😊 çağlar soyadımız bu arada yani derin çağlar & su çağlar ımm kulağa hoş geliyor 🥰
Oykutoskuzey Secil_caglar valla bence sade daha bı asil duruyor gibink çok hoş Allahım ismiyke yaşasınlar uzun ömürlü sağlıklı doğsun miniklerimiz kurban olurum onlara 🤗🙏🥰
Gonulidil Hayalanne simten idil mavi. Bunlardan birini koyacağım ama yüzüne bakıp koymak istiyorum kızımın