Oykutoskuzey Derin_Demir benimde kızım var adı öykü ben ona oykutos diyorum 😍🤗 öyküler çok akıllı ve çok güzel oluyor uzun ömürlü olsun inşallah 🙏
Sinem92 Deletedmom124 amin inşallah 🙏🙏 4 yıl önce evli değilken karar vermiştim, o zaman hiç duymamıştım şimdi yavaş yavaş çoğalmaya başladı, hatta dizilerde bile duyar oldum 😀 inş çokta fazla yayılmaz
Canan06 Hayalanne ben buglem dedm esim sümeyye dedi bizde birbirimizi kırmamak icin buglem sümeyye koycz bu arada son 15 günümüz🙂
Maytekin Almina Zümra ❤️ Almina babasının isteği zümra da benim baktık Yanyana güzel duruyor kararımızı verdik
Oykutoskuzey tbeyvz benimde bir kızım var adı öykü 💕 ama şuanda hamileyim bu kızıma ne isim koysam diye düşünüyorum herkes masal diyor saçma olmaz mı ikiside anlamı aynı sonuçta ama derin ismi çok güzelmis
tbeyvz Oykutoskuzey banada herkes Masal koy dedi ama bana saçma geldi ama şöyle yap Öyküüüüü Derinnnn diye bi seslen bak kulağa nasıl hoş geliyor ben çok gıcığım isim konusunda öykü ye de uygun içime de sinen bunu buldum İsimleriyle yaşasınlar