BabyLover Bizimkisi tombik yuvarlağimsi kız derler bir şehir efsanesine göre 😅 sizinki nasil / nasildi, kız / erkek öğrendiniz mi🙋♀️ cokkk heyecanliyim ilk bebeğim çok merak ediyorum kız mı erkek mi diye askimi😍😍😍
Yamiss BabyLover ben geçen hafta 12 hftalıkken ögrendim ultrasonda hep fasulye gibi uzun bir kesesi vardı oğlan geliyor 🥰 senin kaç hafta
defnemila BabyLover 12. Haftada ikili test zamanı aldığım kağıtta koca kafalı bir şeydi doktorumda öyle deme kız zoruna gider demişti insan evladına koca kafalı dermi diye 🤣 sonra eşim dahil herkese koca kafalı bu bebek dedim beni azarladılar 24. Haftaya girdim hala çook koca kafalı 🤣🤣😄🤣 doktor en son haklısın valla bu koca kafalı gittikçede büyüyo kafası dedi herkes ikna oldu 🤣🤣🤣 kız bebek bu arada 🌸
TwinsmomDA BabyLover benimkiler hep bebek gibiydi herseyi belirgindi gören erkek bu dedi kızlarım çıktı 😂 inanmıyorum ben fazla
Gamzedngdn BabyLover kese şekli yanıltıyor diye biliyorum canım allah hayırlı evlat versin ben 14 haftalıkken ikili test sonucu için gittiğimde %70 kız demişti pazartesi yine kontrolüm vardı 17+1 dim o gün erkeğe benzetti şuan kız mı erkek mı bilmiyoruz sonraki kontrolü bekliyorum bakalım ne çıkacak benim nazlı bebeğim 😂
BabyLover Yamiss ay maşallah ne kadar güzel erkenden demiş doktor😍 peki bebeğin kendisi nasıldı böyle daha şekilli mı yoksa yuvarlağimsi mıydı onu çok merak ediyorum😯 bizim doktor 16dan önce demiyor prensibi sanirim😭11 girdik
BabyLover defnemila yaaaa onun o koca kafasını yerimmmm😂😂😂😍😍😍 yani seninki de böyle daha top gibiydi dimi, benin de öyle de diyorum acaba kız mii😍🤷♀️
Yamiss BabyLover bebeğimin her yeri belliydi kafası bacakları kolları topan bir şey di hep Canım. Sizin doktora baya geç söylüyormuş. Ama zaten geçen hafta 12 haftada bizim cinsel organı gözüküyordu net olarak. Sen bence ısrarla sor gene de doktoruna kontrole gittiğinde. Kesesi geniş uzun kendisinin elleri kolları belliydi hep
defnemila BabyLover Yok hiç top gibi değildi 🤣 Çok rahat benim kızım bacakları atıyo ayak ayak üstüne parmağını emiyor anca 😄
Gulinal İkili tarama testinde doktor erkek gibi demişti , 14. Hafta da tekrar gittik %53 erkek dedi bakalım değişecek mi aynı mı olacak 🙈🙈🙈 ilk gittiğimde uzun kafalı bi bebekti ama2. Gittiğimde daha yuvarlaktı 🥰🥰🥰
BabyLover Yamiss benim de el kol kafa var ama yuvarlagimsiyiz daha cok😅 sizin de öyle mıydı cinsiyeti ne kuzunun gösterdi mi❤
DilekBodurr Ozqe_tolqa ilk haftaki kese yapısı yani 6-7-8. Haftalarda önemliymiş yuvarlaksa kız fasülyeyse erkek diyorlar. Bende çıktı. 😊
Aysegulyeter BabyLover cnm benim bebisimde top gibiydi ilk zamanlar hatta doktorum göbekten ibaret bu cocuk diyip gülmüstü 😄 ama erkek. Bence sekliyle alakasi yok diye dusunuyorum. Suanda 20+3 gunluguz ve kesin erkek😊😊 hatta kesesi bile yuvarlakti kiz derdi herkez. Bide solda olursa kiz sagda olursa erkek derlerdi. Benim bebisim solda ve erkek. Biz sehir efsanelerinin hepsinin tersini yasiyoruz cinsiyet olarak😄😄
BabyLover Aysegulyeter benim de solda, tombik yuvarlak bir bebek azıcık kafa çıkıntısı var o olmasa içine yusyuvarlak😅😅😅 bana kız diyorlar genelde ben de bilemedim hepsini severim fakr etmiyor da merak🙄 benim de solda
Birhemsire_anne benim kesemde fasülye gibi ilk kontrole gittigmzdd o şekildeydi cinsiyetni cok merak ediyorum🙈
BabyLover Birhemsire_anne ay ben de ya, inşallah hayirli sağlıklı gönlümüzce olur bebisler😍 kaç haftaliksin
Gulinal BabyLover doktorlar 14 -15. Haftadan önce kesin bişey söylemiyorlar 12+3 te gitttiğimde kesin değil demişti. Hala da değil 17. Hafta da gidicem 10 şubatta artık garanti bişey söyler sanırım o zaman 🙈🥰