Ozgeuluyol Merhaba arkadaslar daha ben 1 aylik hamileyim ama cok korkuyorum hamileligim nasil gececek,dogumu nasil yapacagim,dogum sonra nasil olacak daha bir suru korku dolu dusuncelerim var bunun ustesinden nasil gelecegim yada ben gibi yasayan var mi 🤔
Gunes_ Ozgeuluyol canım en son korkacagın şey o olsun bence daha cok basındasın emin ol 9 ay boyunca belkı yasaycakların senı daha cok korkutur eger boyle dusunur ısen cunkı bazen okadar olumsuzluklar oluyorkı yok degerlerdı agrılardı bebek oynmıyor ba o yuZden bunu dusunmen ve korkun daha cok yersız☺️
defnemila Ozgeuluyol Valla bende doğumdan çok korkuyordum hamile olduğumu öğrendiğim andan itibaren aman ben doğuramam diye evham yaptım ve sonuç bulantı kusma kilo verme kist derken o kadar çok hastanelik oldum acılar çektim ki asıl korkuma sıra gelmeyecek kadar farklı şeyler yaşadım🤣 çatı muaynesinden çok korkuyodum maşallah 2-3 haftadır kaç kez çatı muaynesi oldum bilmiyorum🤣🤣
Nurcan126 Ozgeuluyol bende korkuym ama düşünmüyorum kendime sıkıntı vermek istemiyorum şimdiden bi ara video izlemek istedm ama sayfa geldi gbi kapattm 🥺 herşeyi zaman da yaşıcaz ama hastanelerde eğitm verrlymuş yazılabilrsn canm
NurcanVolkan Ozgeuluyol Sevgili Ahmet Şerif İzgören’in dediği gibi olumlu düşün olumluyu çağır biz bazen kendi hayatımızı kendimiz kabusa çeviriyoruz olumsuz düşünerek olumsuzlukları kendimize çağırıyoruz bence yapma bunu olumlu güzel düşün hep ki kolay geçsin 😊
Ozgeuluyol Nurcan126 izleme canimm valla daha da korkariz sali gunu saglik ocaginda gebelik egitimi var dediler ona gidecegim insallah faydasi olur valla degisik bir korku ya anlatsam anlatamiyorum senin hesap takamamaya calisiyorum ama pek beceremiyorum 😣
Nurcan126 Ozgeuluyol hiç düşünme içinden çıkılmıyor bn 31 bitiyr hamile oldmu bazen unutym kıpırdamsa😬
Meftunbade Bende öyleydim sürekli doğum videoları izleyip ağlıyordum korkudan sonra kendime güvenmeye başladım basariririm doğururum ben yaparım dedim önce kendine güven korku kalmıyor tabi endişeler oluyor doğumdan sonraki süreçle ilgili benimde var bebek nasıl bakılır nasıl büyütülür bi bocalicaz ama o bize öğretecek nasıl anne olunur
Ozgeuluyol Hepinize ayri ayri tesekkur ederimmm insallh ustesinden gelecegim olumsuz dusunmemeye caliscam 😉