Bezelyeveannesi Ben cinsiyetini ogrenmeden kiz olcak diyip duruyordun ama ruyamdada hep erkek goruyordum erkek cikti😁
BayyNill Bende iki aylık hamileyken kızım olacağını ve adını söylediler şuan 27 haftalığım kızım olacak inş🙏
Mervehazal Buse91 bende hamile olduğumu rüyamda gördüm 16 haftalığına doktora gittim kontröl ama kendini gostermedi😊
Mervehazal Aslianil Allah anali babalı büyütsün inşallah bende 16 haftalık kontrole gittim göstermedi kendisini herkes erkek diyor bana hayırlısı bakalım
Aslianil Mervehazal genelde annelerin hisleri kuvvetlidir . saglikli olsunlarda bebisler gerisi onemli degil ,🙏😇
Caltintas Ben hamile kalmadan taa bir buçuk sene önce rüyamda gördüm. Beyazlar içinde nurlu bir kadın "oğlun olacak ama daha zamanı var" dedi. Hatta eşime, yakınlarıma söylüyordum benim oğlum olacak diye ☺️ Şimdi 18+6 dayız oğluşuma kavuşmayı bekliyorum 😊💙
Hayalperesttt Anayimana evet altın erkek bebk ama küpe ve yüzük kolye kız bebektir canım bizde öylr derler hatta altın erkek altın bi takı ise kız derler
TugceCakir Merveb46 ben erkek gördüm ismiyle çağırıyordum erkek olacak aklımda olan isimle alakası yoktu çağırdığım ismin😂🥰
Vete Hamile kalmadan önce 3-4 kere erkek bebek rüyamda gördüm doğurduğumu emzirdiğimi hamilelik düşüncesi aklımda bile yoktu oysa🤷🏼♀️ Cinsiyetimiz erkek 🥰
Hayalperesttt Bende hamile kalmadan önce birinin bana cumhuriyet altını hediye ediyodu veren kişi benim için çoook kıymetli biriydi hatta annemde dedi oğlun olacak şu an 14 haftalık hamileyim öğrenmedim daha cinsiyeti hamile iken de 2 kez kız bebek doğurduğumu gördüm bakalım hakkımızda hayırlısı😍🤲
Nimet_Gamze34 Ben hamile kalmadan çok önce rüyamda bir kız ismi söylüyordum. Sesleniyordum kızıma ismiyle. O rüyadan sonra da bir erkek bebek görmüştüm. Eşim de geçen bir kız bir erkek bebek görmüş. Erkek bebek kucağındaymış.
Mervehazal Aslianil aynen öyle rabbim tüm annelerin ben işlerini sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin