Yesim_kya 37+3 üm dün ayaklarım bugünde ellerim şişmiş neden olabilir acaba çok rahatsız edici bi şey olan var mı bu durumda 😐
Serihsasya Yesim_kya canım benim Bayadır öyle vücutta ödem oluyor ellerim ayaklarım şiş şiş bol su içmeye çalış doğumdan sonra geçer inşallah ..
DilekH Yesim_kya canım benim doktorum bana herhangi bir şişkinliğin olursa gel hemen demişti. Neye dayanarak bunu söyledi bilmiyorum bende sormadım açıkcası ama istersen bi dr. Görün çünkü bende 37. Haftamdayım öncesinde öyle bişey söylememişti
Ap300817 Yesim_kya canım benim dün kontrolüm vardı tansiyonuma bakıldı bir sorun çıkmadı doktorum da önemli olan tansiyon değerin zaten dedi bir tansiyona baktır derim eğer normalse korkma bol su iç
Serihsasya DilekH canım her hafta kontroldeyim doktor normal beklediğimiz bir durum dedi korkma sende vücut ödem topluyor
DilekH Yesim_kya belki de sorun değildir bilemedim ki kuzucum belki tedbir açmalı mı söyledi inan bilemedim çünkü herhangi bir şişkinliğim falan olmadı şükür
elayf tuzu keserseniz iniyor şişlikler ben nerdeyse sıfır tuz tüketiyorum 35. haftadayim ödem vardi indi
mervella Yesim_kya 30 hafta itibariyle benim doktorum ödemi engellemek adına günde 3 kere yarım saat sol tarafıma yatıp dinlenmemi söyledi